Száraz bab
sárgarépa
gyökér
krumpli
füstölt hús
só
liszt
olaj
kis kocka tészta
ELŐZÖ ESTE BEÁZTATOM A BABOT ÉS A HÚST!!
Felteszem a húst főni. a zöldségeket megpucolom, megmosom és feldarabolom kis kockákra.Mikor a hús félig megfőtt hozzáöntöm a zöldségeket. Ha teljesen megfőtt rántást készítek rá és beleszórom a tésztát.
A sárgaborsót hideg vízben legalább 2 órán át áztatjuk. Közben a hagymát kockára vágjuk. A borsót a hagymával feltesszük főni úgy, hogy a víz szintje 2 ujjnyival a borsó felett l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét meg mossuk és feltesszük egy fazékba,hogy a víz ellepje és lassú tűzön hagyjuk főlni.Hozzá adjuk a megtisztított zöldségeket,és hagyjuk főni amíg a csirkehús el nem váli...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA hagymát három perc alatt üvegesre pároljuk az olajon, hozzáadjuk a fokhagymát és a gyömbért, és kevergetve további két percig pirítjuk. Ezután hozzákeverjük a tisztított és felda...
Elkészítési idő: 40-45 perc Nehézség: KönnyűA csicseriborsót előző este áztassuk be annyi vízbe, hogy bőven ellepje (konzerv csicseriborsóval is készíthetjük, azt viszont nem kell beáztatni). Főzés előtt a vizet öntsük le a...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes