menu

Családireceptkönyv.hu

Száraz bab leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Száraz bab
sárgarépa
gyökér
krumpli
füstölt hús

liszt
olaj
kis kocka tészta

Elkészítés:


ELŐZÖ ESTE BEÁZTATOM A BABOT ÉS A HÚST!!

Felteszem a húst főni. a zöldségeket megpucolom, megmosom és feldarabolom kis kockákra.Mikor a hús félig megfőtt hozzáöntöm a zöldségeket. Ha teljesen megfőtt rántást készítek rá és beleszórom a tésztát.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Lisztgombóc leves,,,most már Eta módra,,,:-)
Lisztgombóc leves,,,most már Eta módra,,,:-)

Egy fazékba kockákra metélek 1 kis fej voroshagymát amit kis olajon vagy zsíron karikákra metélt zöldségekkel kicsit át sütök. Rakok rá egy kis piros paprikát, darált borsot s fel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Fahéjas szilvaleves
Fahéjas szilvaleves

A szilvát kimagozzuk, negyedeljük. A vízben a szegfűszegel és cukorral együtt forrástól számított 5 percig főzzük. Beleöntjük a tejszínből és lisztből készült habarást, besűrít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldségleves
Zöldségleves

Ízlésünk és lehetőségünk szerint válogassuk össze a zöldségeket: sárgarépa, fehérrépa, hagyma, karalábé, karfiol, kelkáposzta, hagyma, zöldborsó, paradicsom, cukkini, stb. A meg...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilona
Gesztenyekrémleves
Gesztenyekrémleves

1. A pudingot megfőzzük. Ízesítjük a cukrokkal. 2. A gesztenyemasszát villával tördeljük össze és adjuk a forró pudinghoz. 3. Aki szereti rumos mazsolát is tehet bele. 4....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk