Családireceptkönyv.hu

Száraz bab leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Száraz bab
sárgarépa
gyökér
krumpli
füstölt hús

liszt
olaj
kis kocka tészta

Elkészítés:


ELŐZÖ ESTE BEÁZTATOM A BABOT ÉS A HÚST!!

Felteszem a húst főni. a zöldségeket megpucolom, megmosom és feldarabolom kis kockákra.Mikor a hús félig megfőtt hozzáöntöm a zöldségeket. Ha teljesen megfőtt rántást készítek rá és beleszórom a tésztát.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sárgaborsó leves 2
Sárgaborsó leves 2

A sárgaborsót hideg vízben legalább 2 órán át áztatjuk. Közben a hagymát kockára vágjuk. A borsót a hagymával feltesszük főni úgy, hogy a víz szintje 2 ujjnyival a borsó felett l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Finom vasárnapi csirke leves
Finom vasárnapi csirke leves

A csirkét meg mossuk és feltesszük egy fazékba,hogy a víz ellepje és lassú tűzön hagyjuk főlni.Hozzá adjuk a megtisztított zöldségeket,és hagyjuk főni amíg a csirkehús el nem váli...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyömbéres sütőtökkrémleves megfázásra
Gyömbéres sütőtökkrémleves megfázásra

A hagymát három perc alatt üvegesre pároljuk az olajon, hozzáadjuk a fokhagymát és a gyömbért, és kevergetve további két percig pirítjuk. Ezután hozzákeverjük a tisztított és felda...

Elkészítési idő: 40-45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csicseriborsó leves baconnel
Csicseriborsó leves baconnel

A csicseriborsót előző este áztassuk be annyi vízbe, hogy bőven ellepje (konzerv csicseriborsóval is készíthetjük, azt viszont nem kell beáztatni). Főzés előtt a vizet öntsük le a...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk