Családireceptkönyv.hu

Csokis Édesség sütés nélkül


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg mascarpone
10 dkg étcsokoládé
4 dl habtejszín
2 tasak habfix
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
3 evőkanál porcukor
Tetejére
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanálnyi vaj
5 dkg dióbél

Elkészítés:


Az étcsokoládét felolvasszuk és kihűtjük, majd belekeverjük a mascarponébe a cukorral együtt. A habot felverjük és hozzáadjuk a habfixet, majd a kakaóport és összedolgozzuk a mascarponés krémmel. A krémet egy lekapcsolható oldalú sütőformába kanalazzuk. Az étcsokoládét felolvasszuk és belekeverjük a vajat, bevonjuk vele és megszórjuk az apróra tört dióval. Legalább egy órára hűtőbe tesszük, ezt követően már szeletelhető.

Csokis Édesség sütés nélkül

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar paleo kókusztekercs
paleo kókusztekercs

Az alapanyagokat összeállítjuk és a hűtőbe tesszük. Töltelék: A vizet felforraljuk és belekeverjük a lisztet. Pár pillanat alatt összeáll. Levesszük a tűzhelyről és belekeverjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rizskoch
Rizskoch

Jelenleg itt vagy: Főoldal > Nagyi receptjei > Felfújtak > Rizskoch, ahogy Anyukámtól tanultam Rizskoch, ahogy Anyukámtól tanultam Rizskoch, ahogy Anyukámtól tanultam Beküldve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Banános zabpelyhes muffin by Gabriela Puhová
Banános zabpelyhes muffin by Gabriela Puhová

180 °C-on 25 percig sütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk