30 dkg mascarpone
10 dkg étcsokoládé
4 dl habtejszín
2 tasak habfix
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
3 evőkanál porcukor
Tetejére
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanálnyi vaj
5 dkg dióbél
Az étcsokoládét felolvasszuk és kihűtjük, majd belekeverjük a mascarponébe a cukorral együtt. A habot felverjük és hozzáadjuk a habfixet, majd a kakaóport és összedolgozzuk a mascarponés krémmel. A krémet egy lekapcsolható oldalú sütőformába kanalazzuk. Az étcsokoládét felolvasszuk és belekeverjük a vajat, bevonjuk vele és megszórjuk az apróra tört dióval. Legalább egy órára hűtőbe tesszük, ezt követően már szeletelhető.
A tej nagy részét feltesszük egy lábosban forrni. A tojásokat a cukorral habosra keverjük. A lisztet elkeverjük a kakaóporral, majd a cukros tojással. A visszatarto...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet meglangyosítjuk, a vaníliás cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy üvegtál tál aljára pakoljuk őket, majd a gesztenye mas...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A puha vajat keverőtálba tesszük, és a kristálycukorral habosra keverjük....
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű1.A lisztet összekeverjük a reszelt narancshéjjal, a sütőporral és az apróra tört csokival. 2.A meghámozott narancsot gerezdjeire szedjük és a gyümölcslével együtt pürésítjük. 3....
Elkészítési idő: 40-60 Nehézség: Könnyű