4 tojás
1,5 pohár olaj
4 pohár liszt
2 pohár cukor
2 csomag sütőpor
2 pohár kefir (joghurttal is tökéletes)
A hozzávalókat a kefires pohárral mérjük ki. Először robotgéppel (vagy habverővel) habosra verjük a cukrot, az olajat és a tojást, majd a többi hozzávalót is belekeverjük. (Bármilyen gyümölcsöt beledobálhatunk a tésztába. Én most meggyel készítettem.)
180 fokra előmelegített sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
Ha kakaós piskótát szeretnénk készíteni belőle, akkor a liszt hozzáadásakor ízlés szerint 2-4 evőkanál cukrozatlan kakaóport is a tésztába keverjünk.
Nagyjából összegyúrjuk a hozzávalókat, az utolsó 4 hozzávaló kivételével. Ezután kétfelé vesszük a tésztát. Az egyik felébe beledolgozzuk a 3 dkg kakaóport, a másik felébe a vaníli...
Elkészítési idő: kb. 60 perc Nehézség: KözepesHabosra keverjük a margarint a tojások sárgájával és a porcukorral. Hozzáadjuk a kakaóport, a rumot és végül a tojások habbá vert fehérjét. Egy jénai tál aljára egy réteg krémet t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot az utasítás alapján elkészítjük, közben a rumos tejbe áztatjuk a babapiskótákat, vigyázva, hogy ne ázzanak el túlságosan. Ha elkészült a puding, melegen, rétegenként ler...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz epret leturmixoljuk és egy tálban összekeverjük a joghurttal, a citromhéjjal és az édesítőszerrel. A zselatinlapokat egyenként vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. A kinyomkodot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű