25 dkg mák
4 tojás
5-8 dkg eritrit
2 alma reszelve (nem kinyomkodva!!)
tk. szódabikarbóna
20 dkg darált mák, 4 egész tojás, 5-8 dkg darált eritrit, 2 alma reszelve / nem kell a levét kinyomkodni /, tl. szódabikarbóna, tk. almaecet. Az egészet egy tálban alaposan összekeverem, sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, és 180 fokra melegített sütőben kb. 2-25 perc alatt készre sütöm.
A hozzávalókat a liszten kívül összemelegíteni.Hozzáadni fél kilól lisztet, 1 kk. szódabikarbónát, fél sütőport,. 4 cipóba osztani mindegyiket külön kinyújtani és a közép 2/3 részé...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben 1 ek cukorral. A lisztet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a sót, kicsit betakarjuk, majd a felfutott élesztőt, a maradék cukrot, a tojást és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítem el,mivel annak hűlnie kell. A pudingot a cukorral,tejjel lassú tűzön,folyamatos kevergetés mellet sűrűre főzöm,majd hagyom kihűlni. Ezek után készítem...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA túrót jól összedolgozzuk a 3 tojássárgájával, búzadarával, sóval és szódabikarbónával. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, ezt követően hozzáadjuk a masszához....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű