25 dkg mák
4 tojás
5-8 dkg eritrit
2 alma reszelve (nem kinyomkodva!!)
tk. szódabikarbóna
20 dkg darált mák, 4 egész tojás, 5-8 dkg darált eritrit, 2 alma reszelve / nem kell a levét kinyomkodni /, tl. szódabikarbóna, tk. almaecet. Az egészet egy tálban alaposan összekeverem, sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, és 180 fokra melegített sütőben kb. 2-25 perc alatt készre sütöm.
A kétféle kekszet és az étcsokoládét apróra tördeljük. A vajat, a cukrot, a kakaóport és a tejet jól összekeverjük és lassú tűzön szirupot főzünk belőle. Nem kell forrni hagyni! Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet langyosítsd meg, és a felét öntsd egy bögrébe. Rakj hozzá egy evőkanál cukrot, morzsold bele az élesztőt, és futtasd fel. Ha habos, és jól megemelkedik, öntsd az átszitált...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a szódaporral összekeverjük, majd elmorzsoljuk a rámát is benne, hozzárakjuk a porcukrot, vaníliás cukort, az egész tojást, fele tejfölt és összegyúrjuk. Annyi tejfölt a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180 fokra. 2. A hozzávalókat csomómentesre leverjük, és már zutty, mehet is egy kisebb, sütőpapírral bélelt tepsibe, majd a sütőbe (nálam 23*28-as). 3. Ezu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű