40 dkg liszt
25 margarin
csipet só
15 porcukor
1 cs van. cukor
1 tojás
1 citrom héls
késhegynyi sütőpor
sütő 170 fok.összemorzsolás és összegyúrás ,kiszaggatás. Sütés szigorúan 7 prcig
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját az eritrit porral és a puha vajjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a liszkeveréket, amivel csomómentesen elkeverjük, majd fokozatosan a tej...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrom. Az 1/3 részét külön teszem a fagyasztóba, a 2/3-át hűtőbe teszem. Elkészítem a tölteléket: Az almákat meghámozom, és vékony szeletekre szeletele...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tejet a csipet sóval és a vajjal elkezdjük forralni. Amikor már forró, hozzáadjuk a cukrot és a rizst. Felforraljuk, majd takarékra vesszük és figyelve, gondosan időközönként meg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA szokásos módon bedagasztjuk a kalácstésztát, majd duplájára kelesztjük. Míg kel, elkészítjük a tölteléket. A vaníliáshoz egy tasak pudingot elkeverünk 3,5 dl tejjel és sűrű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű