menu

Családireceptkönyv.hu

mignon máz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg porcukor
0.2 dl víz
0.5 dl folyékony glükóz
mandula kivonat

Elkészítés:


Vízgőz fölött összemelegítjük a hozzávalókat,ha kell színezzük,8 percet hagyjuk hűlni. Készen van

mignon máz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Barackos mascarponés túrótorta
Barackos mascarponés túrótorta

Sütőpapírkoronggal béleljük a tortaforma alját, így könnyen tálra tudjuk majd csúsztatni a kész tortát. Megdaráljuk a zabkekszet, összekeverjük az olvasztott vajjal és egyenletesen...

Elkészítési idő: 40 perc+ -
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Sára
Steiner Kristóf banánkenyere
Steiner Kristóf banánkenyere

1. Melegítsd elő a sütőt 185 fokra. 2. Dobd a banánokat a keverőtálba és villával törd össze őket, majd öntsd rá a fehérbort, az olajat a cukrot és a fahéjat. Kufircold össze a c...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Joghurtos pohárkrém
Joghurtos pohárkrém

A morzsa hozzávalóit késes robotgépben összedolgozzuk, majd sütőlapra szórjuk és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt aranybarnára sütjük, közben egyszer átforgatjuk. A sü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Túró Rudi
Túró Rudi

1. Az alapanyagokat összekeverem krémesre és a Tupperware FormaVarázs krokett formázójával kinyomom, méretre vágom és 1-2 órára fagyaszóba teszem. 2. Eközben az étcsokit gőz fö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk