mindenféle
kelt stb
kelt stb
Hozzávalókat összegyúrni, 4-5 mm vastagra kinyújtani kiszaggatni, tetejét tojássárgájával lekenni, és megszórni sajttal, vagy magokkal. 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A töltelékhez a káposztát legyaluljuk, a megtisztított sárgarépát és zellert lereszeljük, vagy felcsíkozzuk összekeverjük a káposztával és besózzuk és egy órát állni ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a vajjal egy tálban felforraljuk. Ha a tej felforrt, akkor elzárjuk alatta a lángot, és a sóval, borssal elkevert lisztet hozzáadjuk. Gyors mozdulatokkal addig kavarjuk a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA gép a hozzávalókból tésztát dagaszt, a tökmagot csak a végén gyúrom bele kézzel. Hagyom duplára kelni, lisztezett deszkára kiborítom és kézzel ellapogatom ujjnyi vastagra. 6 c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű