30 dkg liszt, 30 dkg cukor, 6 dkg Holland kakaópor, 1 cs. sütőpor, só, 20dkg apróra vágott étcsoki, 20 dkg olvasztott Rama, 4 tojás, 1 nagy üveg baracklekvár, 4 ek. tejföl
Szárazakat összekeverni, Ramat olvasztani, sütőt előmelegíteni. Másik tálban tojásokat enyhén felverni+lekvár+tejföl+olvasztott Rama. Ehhez lassan hozzákeverni a szárazakat. Nagy sütőtepsiben 20-25 cm sütés után kész.
Nem szabad nagyon megsütni, mert kiszárad!
A barna tészta hozzávalóit összekeverjük és kivajazott tepsibe öntjük. A túrókrém hozzávalóit szintén jól összekeverjük, majd kiskanállal belepöttyözzük a kakaós tésztába, végül 1...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 dl tejbe belekeverjük a szétmorzsolt élesztőt és a porcukrot, majd letakarva felfuttatjuk. Mély tálba szórjuk a lisztet, beleöntjük a felfuttatott élesztőt, a tojássárgáját, a só...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a tojásokkal összekeverjük. Bele a sütőpor és a só. A tejet és a lisztet fokozatosan hozzá keverjük, a végén az olaj. Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, egy picit ha...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, majd a tészta többi hozzávalójával összegyúrjuk. Annyi tejfölt adjunk hozzá, amennyit felvesz, és lágy, könnyű, de nyújtható tésztát kapunk....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes