30 dkg liszt, 25 dkg ráma, 1 tejföl, só, reszeltsajt, 1 éjszaka pihentetni, másnap elnyújtani, lekenni felvert tojással, reszelünk rá sajtot, felvágjuk és sütjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a zabpelyhet, a lisztet és a fűszereket, majd a tojásokat és a kefirt. Az egészet jól összedol...
Elkészítési idő:Az élesztőt felfuttatjuk a porcukorral. Egy tálban összekeverjük a lisztet a sóval, majd elmorzsoljuk a Ramával és jó alaposan átgyúrjuk a két tojássárgával a tejföllel és a felfu...
Elkészítési idő:A töltelék ropogósra sütött bacon, aminek a kisült zsírjából tettem a tésztába, fantasztikus ízt adott neki. Hogy ne legyen száraz készítettem egy besamel alapú sajtmártást, azzal...
Elkészítési idő: