30 dkg liszt, 25 dkg ráma, 1 tejföl, só, reszeltsajt, 1 éjszaka pihentetni, másnap elnyújtani, lekenni felvert tojással, reszelünk rá sajtot, felvágjuk és sütjük.
A lisztet egy tálba szitáljuk, elkeverjük a sóval. Közepébe mélyedést készítünk. Belemorzsoljuk az élesztőt, rászórjuk a cukrot, és felöntjük egy kis langyos tejjel. Megvárjuk, míg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Ezt követően papírtörlőre tesszük, majd egy tepsibe helyezzük és átkenjük a megolvadt vajjal. 200 fokon 15-20 p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.. A töltelék : 3 tojás sárgáját, 3 evk lisztel és 1 doboz natúr joghurttal elkezdek főzni, amikor puding sűrűségű akkor, 1 evk mustárt, sót és borsot, és 15 dkg reszelt sajtot bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszttel elmorzsoljuk a margarint és a zsírt. Majd belekeverjük a sót. A tejfölt meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt és elkeverjük benne a tojások sárgáit. Az egészet ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű