3db karalábé,
3szál répa,
1szál petrezselyem,
2-3 evőkanál olaj,
1db tejföl
só, bors,
2-3 hús leves kocka
2 tojás,
liszt,
víz
A zöldségeket apróra vágjuk, majd az olajon megpároljuk, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, teszünk bele húsleves kockát, mikor puha a zöldség, nokedlit szaggatunk bele, végül egy tejfölt habarunk bele.
világos rántás+paradicsom+1 l víz+babérlevél+só+cukor-->felforralom a végén rizs bele :)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Minden zöldséget alaposan megtisztítunk. A sárgarépát karikára, a krumplit kockára vágjuk. A gomba, ha konzerv, átmossuk, lecsepegtetjük, ha egész, akkor vékony csíkr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Kis olajon megpárolom a gombát és a vöröshagymát, majd hozzáadom a csíkokra vágott csirkemellet. Karikákra vágom a fehér és sárgarépát és azt is hozzáadom, majd az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés olajon megpirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a lisztet és a lereszelt fokhagymákat (vöröshagymás-fokhagymás rántás). Feloldjuk a húsleveskockát a vízben és felöntjük vele a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű