3db karalábé,
3szál répa,
1szál petrezselyem,
2-3 evőkanál olaj,
1db tejföl
só, bors,
2-3 hús leves kocka
2 tojás,
liszt,
víz
A zöldségeket apróra vágjuk, majd az olajon megpároljuk, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, teszünk bele húsleves kockát, mikor puha a zöldség, nokedlit szaggatunk bele, végül egy tejfölt habarunk bele.
Az olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, megszórjuk pirospaprikával, sózzuk és felengedjük vízzel. A burgonyagombóc hozzávalóiból...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszedarabolom a zöldségeket, megmosom őket. Kevés olajon megdinsztelem, kevés lisztet szórok rá, majd piros paprikát, sót. Lassan felengedem vízzel, de vigyázok, hogy ne legyen cs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát és fokhagymát apróra vágom. A répát és uborkát 4*4 mm-esre aprítom vagy a reszelő nagy lyukán lereszelem. A csirkemellet kis kockákra vágom. Egy edényben vagy wok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk, és egészen apró kockákra összevagdaljuk a fokhagymával együtt. A vajat óvatosan felmelegítjük, vigyázva, hogy meg ne égjen, és beleszórjuk a h...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű