menu

Családireceptkönyv.hu

Tenkei Tata véreshurkája


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Fél vödör (kb.3 kg) vér - az összeállt, savó nélküli része
kb.1 kg szalonna
kb.1 kg kövér hús
kb.0,5 kg rizs
kb.0,5 kg hagyma
kb.5 g csombor/borsikafű/kg
kb.5 g bors/kg
kb.5 g só/kg
(cukor és szegfűbors nélkül!)

Elkészítés:


Ugyanúgy készül, mint a májashurka, fontos, hogy a vért nem kell megfőzni!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Disznóvágás, Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Adrien
Fläskfilé i svampsås
Fläskfilé i svampsås

Putsa köttet och skär det i skivor. Bryn i 1 matsked matfett och krydda med salt och peppar. Ta upp ur stekpannan. Skala och hacka lök och vitlök och skiva svampen. Fräs i resten...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Karaj borskéregben sütve
Karaj borskéregben sütve

A karajról levagdostam a hártyát. Ezután a mézből, olajból, mustárból és sóból kikevertem neki egy fincsi pakolást, amivel jól be is dörzsöltem a hátát, oldalát, mindenét… A mustár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Csülök pékné módra2
Csülök pékné módra2

A megtisztított húst fűszerezzük be. Tegyük tepsibe az olajjal, a fokhagymával, a paradicsommal és 2 dl vízzel együtt. Fedjük le alufóliával, majd süssük 180 fokos sütőben 1 órán k...

Elkészítési idő: 2-óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Csiki sertéstokány
Csiki sertéstokány

A sertéshúst, szalonnát,sonkát csíkokra a gombát szeletekre a hagymát apróra vágjuk. Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk