Fél vödör (kb.3 kg) vér - az összeállt, savó nélküli része
kb.1 kg szalonna
kb.1 kg kövér hús
kb.0,5 kg rizs
kb.0,5 kg hagyma
kb.5 g csombor/borsikafű/kg
kb.5 g bors/kg
kb.5 g só/kg
(cukor és szegfűbors nélkül!)
Ugyanúgy készül, mint a májashurka, fontos, hogy a vért nem kell megfőzni!
Putsa köttet och skär det i skivor. Bryn i 1 matsked matfett och krydda med salt och peppar. Ta upp ur stekpannan. Skala och hacka lök och vitlök och skiva svampen. Fräs i resten...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajról levagdostam a hártyát. Ezután a mézből, olajból, mustárból és sóból kikevertem neki egy fincsi pakolást, amivel jól be is dörzsöltem a hátát, oldalát, mindenét… A mustár...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megtisztított húst fűszerezzük be. Tegyük tepsibe az olajjal, a fokhagymával, a paradicsommal és 2 dl vízzel együtt. Fedjük le alufóliával, majd süssük 180 fokos sütőben 1 órán k...
Elkészítési idő: 2-óra Nehézség: KözepesA sertéshúst, szalonnát,sonkát csíkokra a gombát szeletekre a hagymát apróra vágjuk. Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű