1. Lábasba rakunk: - 2 tojás fehérjét - kristálycukrot - kakaót - kávét Hidegen elkeverjük, majd lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett felforraljuk 2. Tálba rakunk: - d...
Elkészítési idő:Ugyanúgy készül, mint a májashurka, fontos, hogy a vért nem kell megfőzni!
Elkészítési idő:Megfőzzük a húst, majd ugyanabban a lében a szalonnát, végül a májat. Figyelem, a májat nem szabad túlfőzni! A szalonna főzésekor a víz felszínén úszó zsírt is fel kell használni a...
Elkészítési idő:A tészta száraz hozzávalóit mind egy mély tálba mérjük, majd a hideg vajat-fontos hogy tényleg szinte fagyos legyen-egy nagy lyukú reszelőn belereszeljük. Gyorsan elmorzsoljuk a li...
Elkészítési idő: 60 percA tésztához a liszthez keverjük a cukrot, a sót és a kakaóport, majd elmorzsoljuk benne a vajat. Ha már teljesen morzsalékos, a tojással és a vanília aromával összeállítjuk a tészt...
Elkészítési idő:Összekeverjük a lisztet, a sütőport, a cukrot és a fahéjat, majd óvatosan hozzáadjuk a reszelt almát is. A tojások sárgájával és a langyos tejjel elkeverve sűrű masszát készítünk b...
Elkészítési idő:Az amerikai palacsinta elkészítéséhez a tojásokat szétválasztjuk. A sárgájához hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót és a tejet, majd addig keverjük, amíg sűrű, egynemű tésztát k...
Elkészítési idő:A sokféle zöldfűszer a húsgolyó lelke, de érdemes bele chilit is keverni, hogy picit csípős, pikáns legyen. Be kell vallanom, nem vagyok sem fasírt-, sem húsgolyórajongó, mindig ú...
Elkészítési idő: