menu

Családireceptkönyv.hu

Aczél-Rőser
család receptkönyve


https://csaladireceptkonyv.hu/aczel-roser
Családtagok: Avatar Aczél András Avatar Rőser Orsolya Hajnalka
Legújabb receptek
Avatar
Írta: András
Születésnapi tekercs Aczél-módra
Születésnapi tekercs Aczél-módra

1. Lábasba rakunk: - 2 tojás fehérjét - kristálycukrot - kakaót - kávét Hidegen elkeverjük, majd lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett felforraljuk 2. Tálba rakunk: - d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: András
Tenkei Tata véreshurkája
Tenkei Tata véreshurkája

Ugyanúgy készül, mint a májashurka, fontos, hogy a vért nem kell megfőzni!

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: András
Tenkei Tata májashurkája
Tenkei Tata májashurkája

Megfőzzük a húst, majd ugyanabban a lében a szalonnát, végül a májat. Figyelem, a májat nem szabad túlfőzni! A szalonna főzésekor a víz felszínén úszó zsírt is fel kell használni a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: András
Habos citromos pite
Habos citromos pite

A tészta száraz hozzávalóit mind egy mély tálba mérjük, majd a hideg vajat-fontos hogy tényleg szinte fagyos legyen-egy nagy lyukú reszelőn belereszeljük. Gyorsan elmorzsoljuk a li...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: András
Citromos pite
Citromos pite

A tésztához a liszthez keverjük a cukrot, a sót és a kakaóport, majd elmorzsoljuk benne a vajat. Ha már teljesen morzsalékos, a tojással és a vanília aromával összeállítjuk a tészt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: András
ALMÁS-FAHÉJAS AMERIKAI PALACSINTA
ALMÁS-FAHÉJAS AMERIKAI PALACSINTA

Összekeverjük a lisztet, a sütőport, a cukrot és a fahéjat, majd óvatosan hozzáadjuk a reszelt almát is. A tojások sárgájával és a langyos tejjel elkeverve sűrű masszát készítünk b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: András
AMERIKAI PALACSINTA EGYSZERŰEN
AMERIKAI PALACSINTA EGYSZERŰEN

Az amerikai palacsinta elkészítéséhez a tojásokat szétválasztjuk. A sárgájához hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót és a tejet, majd addig keverjük, amíg sűrű, egynemű tésztát k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: András
SZAFTOS, FŰSZERES HÚSGOLYÓK SÜTŐBEN SÜTVE
SZAFTOS, FŰSZERES HÚSGOLYÓK SÜTŐBEN SÜTVE

A sokféle zöldfűszer a húsgolyó lelke, de érdemes bele chilit is keverni, hogy picit csípős, pikáns legyen. Be kell vallanom, nem vagyok sem fasírt-, sem húsgolyórajongó, mindig ú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk