25 dkg túró, 2 egész tojás, 4 ek. cukor v. édesítő, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 3 ek. liszt (én durumliszttel készítettem), csipetnyi só, olaj a kisütéshez
A hozzávalókat összekeverjük, felforrósított serpenyő vagy palacsintasütő közepébe pici olajat teszünk, belekanalazzuk a masszát. (1 evőkanál =1 puffancs). Picit érdemes lapítani rajta egy sütőlapáttal, hamarabb átsül. Közepes lángon mindkét oldalát megsütjük. Ebből az adagból kb. 10 puffancs lesz, én mindjárt dupla adaggal sütöttem
Elkészítés: A tojássárgákat a cukrokkal és a margarinnal habosra keverjük,hozzáadjuk a tejet, a citromhéjat, majd a sütőporos lisztet, és a kemény tojáshabot bele keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztbe szitáld bele az élesztőt és a cukrot. Vegyítsd össze őket, majd az egész tojásokat, illetve a tojássárgákat is keverd hozzá. A tejet picit langyosítsd meg, és azt is add...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat verd fel és keverd hozzá a cukrot.Keverd hozzá a túrót.A liszthez keverd hozzá a sütőport, majd öntsd a túrós masszához és robotgéppel dolgozd össze. Tetszés szerint íz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKrém készítése: A pudingport apránként csomómentesre keverjük a tejjel, majd lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha kész, beletesszük a cukrot, elkeverjük, és amikor már langyosra hűlt,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű