menu

Családireceptkönyv.hu

CÉKLA-ALMA Turmix


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 púpozott evőkanál reszelt cékla
½ db alma
2 kiskanál méz
másfél dl víz
ízlés szerint citromlé

Elkészítés:


1. A céklát és a kisebb darabokra vágott almát mézzel, citromlével és a vízzel alaposan összeturmixoljuk.

Kellemes, értékes ital elsősorban reggelire, de a nap bármely időszakában fogyasztható.

Tejjel készítve energiatartalma magasabb lesz.

CÉKLA-ALMA Turmix

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Áfonyás puncs
Áfonyás puncs

A vörösbort és az áfonyalevet az egyik narancs kifacsart levével, valamint a szegfűszeggel együtt melegíteni kezdjük. Közben a hosszában kettévágott vaníliarudat is beletesszük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Almapuncs
Almapuncs

Felforralunk 2,5 dl kalóriaszegény almalevet, félrehúzzuk. Belekeverünk 1 fahéjrudat, néhány almakockát, 1 evőkanál pálinkát, és tálaljuk

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Bodzabor
Bodzabor

Bodzabor 1 literes üveg bodzavirág szirmot, másfél kg cukrot, egy citromot( héjastól ) belerakunk egy edénybe. 4 liter vizet felforralunk, ráöntjük, majd megkeverjük. Amikor kezd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csillagánizs likör
Csillagánizs likör

A csillagánizst áztassuk 2 hétre a vodkába, időnként rázzuk föl. Majd szűrjük le, és keverjük össze a sziruppal. Halványsárga színű lesz. Az üveg aljára egy szép csillagánizst t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk