menu

Családireceptkönyv.hu

Áfonyás puncs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 dl vörösbor
1 l áfonyalé
2 evőkanál méz
2 narancs
1 vaníliarúd
3 szegfűszeg

Elkészítés:



A vörösbort és az áfonyalevet az egyik narancs kifacsart levével, valamint a szegfűszeggel együtt melegíteni kezdjük. Közben a hosszában kettévágott vaníliarudat is beletesszük. Amikor az ital összeforrt, hozzákeverjük a mézet, és még forrón poharakba öntjük.
Narancskarikákkal tálaljuk.

Áfonyás puncs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Szabina
 Narancsos kakaó
Narancsos kakaó

Facsarjuk ki a narancs levét, és öntsük a bögrébe. Öntsük hozzá a tejet. Adjuk hozzá az instant kakaóport. Keverjük el, majd díszíthetjük a tetejét narancshéj reszelékkel, és él...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bodzaszörp
Bodzaszörp

A virágokat mosd át jó alaposan, ellenőrizd, hogy nincsenek-e rajtuk kevésbé odaillő élőlények, majd tedd az üvegbe a citromsavval együtt a szirup mellé őket. A citromokat és a nar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anya-mami
Bodzaszörp
Bodzaszörp

A hozzávalókat alaposan összekeverjük. Mi 3-5 literes üvegekben szoktuk ezt véghezvinni, megsokszorozva az alapanyagok mennyiségét. 5 napig állni hagyjuk, lehetőleg fénymentes, hűv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Chilis gyömbéres forró csoki
Chilis gyömbéres forró csoki

A tejben elkeverjük a mézet, a vaníliakivonatot és a fűszereket. Felforraljuk, majd felolvasztjuk benne a csokoládét. Poharakba töltjük, a cukorral felvert tejszínhabbal díszítjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk