menu

Családireceptkönyv.hu

Áfonyás puncs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 dl vörösbor
1 l áfonyalé
2 evőkanál méz
2 narancs
1 vaníliarúd
3 szegfűszeg

Elkészítés:



A vörösbort és az áfonyalevet az egyik narancs kifacsart levével, valamint a szegfűszeggel együtt melegíteni kezdjük. Közben a hosszában kettévágott vaníliarudat is beletesszük. Amikor az ital összeforrt, hozzákeverjük a mézet, és még forrón poharakba öntjük.
Narancskarikákkal tálaljuk.

Áfonyás puncs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bodzás kókuszital
Bodzás kókuszital

A bodzavirágokat óvatosan zuhanyoztassuk le, és csepegtessük le róluk a vizet. Közben egy edényben melegítsük fel a kókusztejet, majd adjuk hozzá a bodzavirágokat, és hagyjuk állni...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
ÜDÍTŐ CÉKLÁS ALMAITAL
ÜDÍTŐ CÉKLÁS ALMAITAL

1 dl almaléhez 1 dl céklalevet veszünk (a salátáról leszűrve), citromlével elkeverve, jégkockával tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Napsugár koktél
Napsugár koktél

A poharat töltsük meg jéggel, töltsük rá a gyümölcsleveket és keverjük össze.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Almaecet
Almaecet

Ha almából készítjük, vágjuk össze kisebb darabokra. Tegyük egy 5 literes befőttes üvegbe. A vizet forraljunk fel a cukorral, és ha langyosra hűlt, öntsük az almára, almah...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk