a megmaradt főtt hús
só
bors
vegeta
zöldpetrezselyem összevágva
tojás ahhoz mértem mennyi a főtt húsod
megmaradt főtt zöldségek a húslevesből
ha akarsz reszelt sajt 10 20 dkg
Elkészítés:
ha már unod a főtt húst és megmaradt akkor vedd elő tépkedd apró darabokra ha csirkehús akkor szedd le a csontról szintén tépd darabjaira sózd borsozd tedd bele a vegetát a zöldpetrezselymet összevágva a megmaradt főtt zöldségeket és végül a tojásokat annyit hogy jó lágy legyen a masszád dolgozd jól össze az anyagokat majd egy tepsibe tegyél kicsi olajat vagy teheted alufóliába is a masszát öntsd bele a tepsibe . és a meleg sütőben süsd pirosra ha majd nem kész vedd ki és szórd meg reszelt sajttal de már zárd ki a sütőt de tedd vissza a tepsit míg a sajt rá nem olvad . ha kész vágd szeletekre a kész pudingot. csinálhatsz hozzá zöldfőzelékéket vagy burgonyafőzeléket vagy burgonyapürével is finom.
Tanácsok:
nálunk mindig sikere van de csak míg frissen van készítve melegen szeretjük. de van aki hidegen is szereti . majd kipróbáljátok kinek kinek hogy ízlik jobban
Elkészítési idő: 50 perc
Főtt hús segítségével egy mixer. Tojás, lisztet és a tejet keverjük össze, és habverővel való összekötés marhahús mártással. A kapott masszát teríteni szilikon öntőforma, korábban vajjal kikent és pároljuk pár 20 perc.
Emeld a következő szintre a gofrikészítési tudományod, és tegyél a tetejére friss gyümölcsöt vagy kompótot! A fagyasztott bogyósok a meggybefőttel együtt kitűnő választást jel...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: NehézA krumplit nyersen felkarikázzuk, nagyobb serpenyőbe tesszük. Ráöntünk egy kevés olajat, és mindkét oldalt átsütjük. Ha már majdnem kész, ráöntjük a felvert tojásokat. Ráhelyezünk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű