DAVINCSIN volt
Mit együnk akkor?
A rezisztens keményítő egyfajta rost, keményítő 95% megemésztjük, a maradékot nem, áthalad a vékonybélben a vastagbélben hasznosul.
Fokozott rost és rezisztens keményítők táplálják a ruminokokusz baktériumot ami megvéd a betegségektől.
Mi legyen akkor , ha szeretjük a kenyeret? Fagyazd le, majd pirítsd meg. egy része hűtés során rezisztenssé válik
Mi lesz a krumplival, rizzsel, tésztával? Tudósok rájöttek, a főzés és hűtés gyorsan felszívódó keményítő rezisztenssé válik, ennél még jobb ha ismét felmelegítjük. a rizst tűzforrón fogyasztjuk.
Gyors, diós kevert sütemény cukormentesen, a délutáni kávé mellé. 1. lépés A tojást az édesítőszerrel nagyon habosra keverjük. A végén belecsurgatjuk az olajat. Hozzáadjuk a süt...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűTepsibe sütőpapírt,bekenem kókuszzsírral,arra ráteszem a csirkemellet amire fűszeres(oregánó,bazsalikom,fokhagyma) paradicsom pürét teszek,a tetejére meg light trappista sajtot....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű