kb. 3db közepes cékla
kb. 3 db krumpli
só
bors
fokhagymapor
kapor
tejföl
cukor
Céklát, krunplit megtisztítjuk, kisebb dabokra vágjuk, Céklát majdnem készre főzzük, só, bors, fokhagymapor,kapor ízesítéssel, aztán hozzáadjuk a krumplit. Krémesre mixeljük, kóstolás és ha kell még ízesítés, aztán újra felfőzzük tejfölt kikeverünk a levessel és összefőzzük.
Futtassuk meg a hagymát az olajon. Közben hámozzuk meg a csicsókát és mossuk meg újból, daraboljuk fel és tegyük az edénybe. Gyorsan dolgozzunk vele, mert nagyon hamar megfeketedik...
Elkészítési idő: 30 percA sertéslapockát kockákra vágjuk. A finomra vágott hagymát zsíron üvegesre pirítjuk. Megszórjuk őrölt pirospaprikával, hozzáadjuk a húst, a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és...
Elkészítési idő:A megtisztított és kockákra vágott zöldségeket a zöldborsóval együtt az olajban megpirítjuk, majd megszórjuk a petrezselyemzöld felével és a lestyánnal, majd felöntjük annyi meleg...
Elkészítési idő:Lehet úgy is változtatni, hogy a krumpli előtt apró kockára vágott zöldségeket főzök a lébe bele, majd ezután a krumplit.
Elkészítési idő: 1 óra