2 db nagyobb édesburgonya
tk. liszt
pici só
cukormentes lekvár
darált zabpelyej
fahéj
eritrit
Édesburit megfőzzük, törjük, lehűtjük. Annyi lisztet adunk hozzá ,hogy megfeleő tésztát kapjunk, pici sót hozzáadva. Vékonyra nyújtani kerekre kiszaggatni, cukormentes lekvárt tenni bele, villával összenyomni a széleit. fővő, sós, kicsi olajos vízben kifőzni, mikor fel jön a víz tetejére onnantól kb. még 2 percig. Zabpelyhet zárazon kicsit leirítani fahéjat eritritet adunk hozzá. A kifőtt nudlikat beleforgatni. Finom
Elkeverjük a lekvárt 9 evőkanál meleg vízzel. Habosra verjük a tojásokat , majd beletesszük a lekvárt, a vajat és a fűszereket is. Elvegyítjük a mandulát a rizsliszttel, a sütőporr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet forrásig mikrózzuk, belekeverjük a vanilia aromát, a fahéjat, az eritritet vagy mézet és a pici sót. Belerakjuk a kuszkuszt, összekeverjük, megszórjuk a kakaóporral. Megvár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKis olivaolajon megpiritjuk az aprora vàgott gyombért + fokhagymàt. Ràdobjuk a felkockàzott csirkét. Ha kifehéredett mehet rà a keményito (vagy liszt) + egy bogre viz + a leveskoc...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű