2 db nagyobb édesburgonya
tk. liszt
pici só
cukormentes lekvár
darált zabpehej
fahéj
eritrit
Édesburit megfőzzük, törjük, lehűtjük. Annyi lisztet adunk hozzá ,hogy megfeleő tésztát kapjunk, pici sót hozzáadva. Vékonyra nyújtani kerekre kiszaggatni, cukormentes lekvárt tenni bele, villával összenyomni a széleit. fővő, sós, kicsi olajos vízben kifőzni, mikor fel jön a víz tetejére onnantól kb. még 2 percig. Zabpelyhet zárazon kicsit leirítani fahéjat eritritet adunk hozzá. A kifőtt nudlikat beleforgatni. Finom
1. Keverjük össze a hozzávalókat ügyelve arra, hogy gyors mozdulatokkal kavarjuk. Ha kész, fogyaszthatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA cukkinit spirálozóval spagettitészta alakúvá varázsoljuk. Serpenyőben a vajat felolvasztjuk és beleforgatjuk a tésztát. Fűszerezzük, és addig kevergetjük, amíg át nem forrósodot...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűA pulykacombot kicsontozzuk és nagyobb darabokra vágjuk. A szalonnát kockázzuk, zsírját kisütjük. Hozzáadjuk a húst és saját levében pároljuk. Amikor elfő a leve, még pár percig pi...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes