10 dkg tápióka gyöngy
2,5 dl víz
3dl tej
pici só
ízlés szerint,, cukor,vanília arom,fahéj,kakaópor,szörp,gyümölcs, kókusz, ki mit óhajt. Én most csak cukrot és vanília aromát használtam
A tápóka gyöngyöt kb. 20 percig áztatjuk a vízben, olyan edénybe tegyük amien tudjuk majd főzni is.Ha a vizet felszívta hozzá adjuk a 3 dl tejet,elkezdjük főzni, pici sóval, addig főzzük míg a gyöngyök, üveges, átlátszó szerűek lesznek. Innentől rengetek lehetőség van az ízesítésre. Csak cukor és vanília aromát használtam első alkalommal azzal is fincsi .
A mángold enyhén kesernyés, sós jellegű ízével jól helyettesíti a spenótot. A nyelet és a levelet egyaránt használjuk fel. Akit a keserű íz zavar, kövesse az olaszokat: rövid el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő az olajnélküli fritőzt 200 °C-ra. A tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk majd kenjük be alaposan a mustárral. A tarjaszeleteket helyezzük a sütőkosárba és 18-20 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJoghurtot az eritrittel, és 1 csepp vanília aromával keverd össze, a kávét meg 1 csepp rumaromával ízesítsd. Az abonetteket mártsd bele a kávéba, és rétegezd a joghurttal. Végén sz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézSütőt melegítsük elő 190-200 fokra. Vágjuk úgy félbe hosszában a csirkemelleket, hogy ki lehessen nyitni őket a töltéshez. Kenjük be kívül-belül a csirkemellet a citromlével, kinyo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű