10 dkg tápióka gyöngy
2,5 dl víz
3dl tej
pici só
ízlés szerint,, cukor,vanília arom,fahéj,kakaópor,szörp,gyümölcs, kókusz, ki mit óhajt. Én most csak cukrot és vanília aromát használtam
A tápóka gyöngyöt kb. 20 percig áztatjuk a vízben, olyan edénybe tegyük amien tudjuk majd főzni is.Ha a vizet felszívta hozzá adjuk a 3 dl tejet,elkezdjük főzni, pici sóval, addig főzzük míg a gyöngyök, üveges, átlátszó szerűek lesznek. Innentől rengetek lehetőség van az ízesítésre. Csak cukor és vanília aromát használtam első alkalommal azzal is fincsi .
A sót és a lisztet csomómentesen keverjük össze egy tálban, majd többször kis mennyiségben adagoljuk hozzá a vizet és az olajat. A jól kidolgozott gyurma sima tapintású, mint a vaj...
Elkészítési idő:Alapanyagokat összegyúrjuk, hagyjuk kelni. Mikor megkelt a tetejét megkenjük a pizzaszószpor és 1dl víz keverékével. Majd jöhetnek a feltétek.
Elkészítési idő:1. Egy két literes edényt tölts meg tisztított vízzel, majd tegyél bele egy nagy szeletekre vágott almát. Olyan almát válassz, amit szeretsz, mert a víznek olyan íze lesz, mint az...
Elkészítési idő: