A meggy fanyar íze és a krémes csokoládé csábítóan finom, ezt az édességet el kell készítened! :)
Hozzávalók:
20 dkg kakaós keksz
6 dkg vaj
6 evőkanál meggyes gyümölcslé
2 evőkanál porcukor
1 tasak csokoládés pudingpor
4 evőkanál cukor
4 dl tej
10 dkg jó minőségű csokoládé
25 dkg meggy (befőtt is jó)
Elkészítése:
A kekszet apróra törjük és hozzákeverjük a vajat, a meggyes gyümölcslét és a porcukrot, majd robotgéppel összedolgozzuk. Amikor kemény pép lesz belőle, belekeverjük a kimagvalt meggy felét és egy sütőformába, tálba simítjuk. A pudingport összekeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és készre főzzük. A csokoládét apróra tördeljük és belekeverjük a meleg pudingba, az egészet ráöntjük a kekszes masszára. A tetejére halmozzuk a maradék meggyet, nem baj ha belesüpped a pudingba, így lesz igazán fincsi. Lehűtjük és tálalhatjuk.
A cukrot +vaniliát + vajjal jól kikeverjük.. - bele a tojások+ liszt amibe a szódabikarbónát és a sütőport elkevertük - + a tej és a megpucolt , reszelt almát valamint a csokid...
Elkészítési idő: 30 percSchritt 1 Die Bananen schälen. 4 Scheiben zur Dekoration abschneiden und beiseitelegen. Zitronensaft zum übrigen Fruchtfleisch geben und alles in einer Schüssel mit einer Gabel zu...
Elkészítési idő:A szilvákat mosás után félbevágjuk és kimagozzuk. Egy 30 cm-es kerek piteformát vajazzunk ki. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, majd a többi hozz...
Elkészítési idő: