30 dkg lencse
4 szal sargarepa
1 kissebb fej hagyma
2 cikk fokhagyma
so,bors
3 babérlevél
1 leves kocka
Nokedli :
1 tojas
liszt
Rántáshoz:
3 evőkanál olaj
1 pupos evokanal liszt
pirospaprika
A lencset jol megmostam es lecsepegtettem
A hagymat,sargarepat kockakra vagtam
A fokhagymat átpréseltem
Egy keves olajon megparoltam a hagymat es a sargarepat,hozza adtam a lencset, az átpréselt fokhagymat, es felontottem vizzel
Utna beletettem a baberlevelet, sot,borsot, es a leves kockat
Kozben elkeszitettem a nokedlit
Felvertem a tojast es annyi lisztet tettem hozza, hogy kozepes surusegu legyen
Egy kulon edenyben megfoztem es leszurtem
Amikor a lencse es a sargarepa megpuhult, hozzatettem a nokedlit
Vilagos rantast keszitettem az olajbol es lisztbol, es hozza kevertem a piros paprikat
Felontottem keves hideg vizzel, csomomentesre kevertem, majd a levesbol is mertem hozza egy meregeetőkanlnyit, osszekevertem es a leveshez ontottem
Pár percet még egyutt foztem...
A SPAGETTIT vízben megfőzzük, leszűrjük. Hosszú, vékony szeletekre vágjuk a HÚST, és a ZÖLDSÉGEKET: a káposztát, hagymát, répát, szójababcsírát. Forrósítsuk fel a wokot, töltsünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gondosan megtisztított húst csíkozzuk fel, tegyük egy nejlonzacskóba, szórjuk rá a garam masalat, a citromos borsot, a chilit, és rázogassuk meg, hogy mindegyik húsdarabkára kerü...
Elkészítési idő: 1 ó Nehézség: KönnyűA cukkinit ízlés szerint daraboljuk fel. Az újhagymát kicsit vastagabban karikázzuk fel. A borsót fejtsük ki, ha fagyasztottat használunk, akkor vegyük ki a hűtőből, hogy felengedj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű… a tészta lehet maradék is, de ha mégsem akkor, enyhén sós, lobogó forrásban lévő vízben, főzzük ki a csomagoláson lévő utasítás szerint. A csirkemellt alaposan megmosom, papír...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű