1/2 kg füstöl oldalas vagy csülök
1 kg krumpli
1 kis fej hagyma
2 szál sárgarépa
so,bors,piros paprika
tárkony
1 leves kocka (elhagyhato)
olaj
1 evokanal liszt
A hust felteszem foni, amikor felfott,akkor a vizet leontom rola, es ujra vizet ontok ,majd vissza teszem foni
Amikor megfott,kiveszem a hust es felreteszem
A krumplit kockakra vagom, a sargarepat szeletelem ,es a hagymat is aprora vagom
Egy keves olajon megfuttatom a hagymat,hozza adom a sargarepat,felontom a visszamaradt hus levevel es foni teszem, ha szukseges,akkor vizzel potolom
Amikor a sargarepa felig megpuhult, hozza adom a felkockazott krumplit, sozom,borsozom,bele teszem a leves kockat es puhara fozom
Beleteszem a megfott hust
Elkeszitem a rantast
Az olajban elkeverem a lisztet, es megpiritom,csak annyira,hogy szint kapjon
Hozza keverem a piros paprikat, felontom keves hideg vizzel,csomomentesre keverem, es a leveshez adom, a tarkonyt is most teszem hozza
Nehany percig még hagyom főni...
A tököt meghámozzuk, magjait, szálkáit eltávolítjuk, és a húsát felkockázzuk. A burgonyát is megtisztítjuk, ezt is felkockázzuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk. A hagymákat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, félre húzzuk és kevés pirospaprikával megszórjuk, felöntjük kb. 2 liter vízzel. Beletesszük a felkockázott burgonyát és a felc...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A répákat, gombákat felkockázzuk, és kevés olajon a borsóval megdinszteljük. 2. Felöntjük vízzel. 3. Sóval és leveskockával ízesítjük. 4. Amikor felforrt, belerakjuk az apró...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűKészítsük el a pácot: a szójaszószt keverjük el a mézzel, a paradicsompürével és a fokhagymával. A csirkemelldarabokat tegyük a pácba, jól forgassuk át, és legalább 2 órára tegyük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű