60 dkg sertéshús
1 fej zold kaposzta
1 csokor friss kapor
1 fej hagyma
so, bors, keves piros paprika
2 ek. sűrített paradicsom
olaj
A hust kockakra vagtam
A hagymat is felkockaztam
A kaposztat elore kettobe vagtam, kiszedtem a torzsajat, es laskara vagtam
Az olajban a hagymat uvegesre paroltam, hozzaadtam a felkockazott hust, es addig kavargattam, ameddig a hus kifeheredett
Keves vizet adtam hozza, es fuszereztem
Lassu tuzon paroltam
Kozben egy masik edenyben odatettem a kaposztat keves vizben parolodni
Amikor a hus , es a kaposzta felig megfott, akkor egybe ontottem, beletettem a zold kaprot, a suritett paradicsomot, es alacsony tuzon puhara paroltam...
1. A szalonnát és a füstölt húst kockázzuk fel (a füstölt oldalast csíkozzuk fel. Tegyük a szalonnát a kuktába és kezdjük kisütni a zsírját. Ha félig kisült, tegyük hozzá a füstölt...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA páchoz összezúzzuk a fokhagymát, és a többi összetevővel együtt alaposan elkeverjük. A húst megtisztítjuk, féltenyérnyi darabokra vágjuk. A szeleteket megforgatjuk a pácban, és...
Elkészítési idő: 14 óra Nehézség: KözepesA sertéscombot és a szalonnát csíkokra a gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát és pár percig pároljuk. Hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a csülköt egy késsel, mossuk meg jól és szárítsuk meg. Csináljunk néhány mélyebb vágást a csülök bőrén és tegyük bele a félbevágott fokhagymagerezdeket. Dörzsöljük b...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes