2 csomag PETIT keksz (vagy háztartási keksz, de azzal nem olyan jó)
3 csomag vaníliás puding
8 dl tej
35 dkg porcukor
1 db “kocka” margarin, + ¼ margarin a csokimázhoz
5 dl tejszín
1 csomag habfixáló
1 csomag zselatin fix
3 evőkanál kakaó
Elkészítése: A kekszet a vajjal összekavarjuk, lekapcsolható oldalú sütőformába simítjuk és 170 fokos sütőben 10 percen át szárítjuk. A citromos joghurtot a porcukorral kikavarjuk...
Elkészítési idő:A tojásokat habosra keverjük a cukorral meg a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a citrom reszelt héját, a sütőporral elkevert lisztet és folytonosan adagolva a kefirt majd az olajat cs...
Elkészítési idő:8 tojásból piskótát készítünk. A tejszínt kemény habbá verjük, a kocsonyát felfőzzük majd lehűtjük. Az egészet gyengéden összekeverjük és a tésztára kenjük. Tetejére tortadara.
Elkészítési idő: