•5 dkg gomba
•1 db paradicsom
•1 teáskanál delikát ételízesítő
•1 db kis fej vöröshagyma
•60 dkg húsoscsont
•40 dkg leveszöldség,
•1 db zöldpaprika
•1 db kelkáposztalevél
•1 mokkáskanál egészbors
•1-2 szál zellerzöld
•1-2 szál petrezselyemzöld
A csontot jól megmossuk, hideg vízbe tesszük és lassú tűzön főzzük. Közben a habját leszedjük. A fehérrépát, sárgarépát hasábra, a zellert karalábét szeletekre vágjuk Ha már nincs hab, beletesszük a zöldségeket és 2-3 órán át lassú tűzön, épp hogy csak gyöngyözzön, készre főzzük .Egy kicsit pihentetjük kb15 perc, és leszűrjük. Cérnameteéltel tálaljuk. A zöldségeket és a húsoscsontot külön tálaljuk fel. Adhatunk mellé reszelt tormát.
A kókuszzsíron megpirítjuk a vöröshagymát. Rátesszük az apróra vágott karalábét, karikázott répát. Együtt pároljuk. A vége felé beletesszük az apró darabokra szeletelt kelkáposztát...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát kockákra vágom és üvegesre pirítom. A zöldségeket megtakarítom és felaprítom. A felaprított répát és Engadget a szalonnára öntöm és kicsit megpárolom Utána hozzáadom...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűÉn sose bonyolítom túl a krémleveseket. Ezek nálunk pont az egyszerűsége miatt készülnek. A borsót húsleves alaplével felöntjük. Nagyjából 2x annyit használjunk, mint a borsó, tehá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát hámozzuk meg, kockázzuk össze, a fehérrépát és az almát pucoljuk meg, előbbit vágjuk fél centis karikákra, utóbbit kockákra. A fokhagymát zúzzuk össze. Az olívaolajat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű