:◾1,5 dl natúr joghurt
◾3 evőkanál majonéz
◾2 teáskanálnyi édes mustár
◾1 evőkanál citromlé
◾3 gerezd fokhagyma
◾1 maréknyi friss bazsalikom
◾1 teáskanálnyi curry
◾só, bors
A joghurtot és a majonézt jól összekeverjük, hozzáadjuk a mustárt és a citromlét is, majd a fűszereket is beledolgozzuk. A zúzott fokhagymát és az apróra vagdosott bazsalikomot is belekeverjük. Összedolgozzuk és egy tálkába tesszük, fóliával lefedjük és hűtőbe tesszük. Amikor lehűlt, húsok mellé kínáljuk.
A kimagozott gyümölcsöket megszórjuk a cukorral, a csipet sóval. Felöntjük kevés vízzel, hozzáadjuk a szegfűszeget. Néhány perc alatt épp csak roppanósra főzzük. A pudingport a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra kockákra vágott hagymát sárgás színig pirítom egy kanál zsíron v. olajon, majd hozzáadom az ugyancsak apróra vágott gombát. Rászórom a paprikát, majd egy-két keverés ut...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát meghámozzuk, és vastagabb karikákra vágjuk. A zellergumót meghámozzuk, és feldaraboljuk. A petrezselyemgyökeret is meghámozzuk, és szintén felkarikázzuk. A vöröshag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Melt the butter in a saucepan over medium heat. Sprinkle the flour over the top, stirring constantly until a thick paste forms, 1 to 2 minutes. 2. Slowly add the milk to the fl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű