:◾1,5 dl natúr joghurt
◾3 evőkanál majonéz
◾2 teáskanálnyi édes mustár
◾1 evőkanál citromlé
◾3 gerezd fokhagyma
◾1 maréknyi friss bazsalikom
◾1 teáskanálnyi curry
◾só, bors
A joghurtot és a majonézt jól összekeverjük, hozzáadjuk a mustárt és a citromlét is, majd a fűszereket is beledolgozzuk. A zúzott fokhagymát és az apróra vagdosott bazsalikomot is belekeverjük. Összedolgozzuk és egy tálkába tesszük, fóliával lefedjük és hűtőbe tesszük. Amikor lehűlt, húsok mellé kínáljuk.
Készítsünk egy szószt amely nagyon finom, aromás és bármilyen hús, hal vagy zöldség mellé felszolgálhatjuk és csak néhány hozzávalóra van szükségünk az elkészítéséhez. Tisztítsuk...
Elkészítési idő:Két evőkanál lisztet simára keverünk 2 dl fehér borral 1 dl vízzel, és egyenként hozzáadunk 3 tojássárgáját, miközben tovább keverjük, gazdagítjuk 1/2 citrom reszelt héjával, 10 dk...
Elkészítési idő:A száraz hozzávalókat kávédarálóban megőröljük (szerintem enélkül is jó lenne, de így tutira hatásosabb), és mindent beleteszünk Ellába, 12 percre. Szűrjük, isszuk...smile hangulat...
Elkészítési idő: