100 g édes – savanykás alma,
50 – 70 g zöldpetrezselyem,
2 evőkanál olaj,
1/2 kiskanál só,
3 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál víz.
Készítsünk egy szószt amely nagyon finom, aromás és bármilyen hús, hal vagy zöldség mellé felszolgálhatjuk és csak néhány hozzávalóra van szükségünk az elkészítéséhez.
Tisztítsuk meg az almát, távolítsuk el a
magházat is és szeleteljük fel, majd tegyük egy tálba a megtisztított fokhagymával együtt. Öntsük hozzá az olajat és a vizet, majd adjuk hozzá a sót, keverjük össze alaposan, és pépesítsük. Adjuk hozzá a felaprított zöldpetrezselymet. Jó étvágyat!
1.A hagymát megpirítom, rárakom acikkekre vágott gombát és a petrezselymet. 2.Zsírjára pirítom. Megszórom liszttel, kicsit pirítom és felöntöm a csontlével. 3.Sózom, borsozom. El...
Elkészítési idő:Gyenge, fiatal zöld kaport, egy kis félmaroknyit megmosunk és egész apróra megvágunk. Aztán teszünk egy lábasba egy jó nagy evőkanálnyi rendes barna színű, kissé hígabb rántást...
Elkészítési idő: 30 percA kokusztejet elkezdem felforrositani, Amikor meg csak langyos, kiveszek belole 2dl-t es elkeverem benne az eritritet, a vaniliat, a sot es a 2 tojassargajat. Ezt visszaontom az...
Elkészítési idő: