menu

Családireceptkönyv.hu

Petrezselyem szósz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100 g édes – savanykás alma,
50 – 70 g zöldpetrezselyem,
2 evőkanál olaj,
1/2 kiskanál só,
3 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál víz.

Elkészítés:


Készítsünk egy szószt amely nagyon finom, aromás és bármilyen hús, hal vagy zöldség mellé felszolgálhatjuk és csak néhány hozzávalóra van szükségünk az elkészítéséhez.
Tisztítsuk meg az almát, távolítsuk el a
magházat is és szeleteljük fel, majd tegyük egy tálba a megtisztított fokhagymával együtt. Öntsük hozzá az olajat és a vizet, majd adjuk hozzá a sót, keverjük össze alaposan, és pépesítsük. Adjuk hozzá a felaprított zöldpetrezselymet. Jó étvágyat!

Petrezselyem szósz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Ezersziget öntet
Ezersziget öntet

Először a majonézt a paradicsommártással és a chiliporral keverjük egybe, majd a finomra vágott hagymát és paprikát is forgassuk bele, utána a Worcestershire- és a Tabasco-szószt i...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Eperöntet
Eperöntet

Az epret összefőzzük a cukorral folyamatos kevergetés mellett, kis hőfokon. Addig főzzük, míg darabos szószt nem kapunk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Barbecue szósz
Barbecue szósz

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kapormártás
Kapormártás

Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott kaprot, majd hozzáadva a lisztet kicsit megpirítjuk, ezután tejfelljel, vízzel felengedjük, míg megfelelő mártás sűrűségű nem lesz. Sóv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk