menu

Családireceptkönyv.hu

Petrezselyem szósz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100 g édes – savanykás alma,
50 – 70 g zöldpetrezselyem,
2 evőkanál olaj,
1/2 kiskanál só,
3 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál víz.

Elkészítés:


Készítsünk egy szószt amely nagyon finom, aromás és bármilyen hús, hal vagy zöldség mellé felszolgálhatjuk és csak néhány hozzávalóra van szükségünk az elkészítéséhez.
Tisztítsuk meg az almát, távolítsuk el a
magházat is és szeleteljük fel, majd tegyük egy tálba a megtisztított fokhagymával együtt. Öntsük hozzá az olajat és a vizet, majd adjuk hozzá a sót, keverjük össze alaposan, és pépesítsük. Adjuk hozzá a felaprított zöldpetrezselymet. Jó étvágyat!

Petrezselyem szósz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Mézes-mustáros salátaöntet
Mézes-mustáros salátaöntet

Először meghámozzuk a gyömbért. Most egy trükk következik! A reszelő tüskés felére szilikonos sütőpapírt teszünk. Így reszeljük le rajta a gyömbért. Majd levesszük a papírt a resze...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Barna mártás
Barna mártás

A borjúcsontot 250 C fokon barnára pirítjuk a sütőben. Beletesszük egy nagy lábosba. Hozzáadjuk a szeletekre vágott zöldségeket. a hagymát. fokhagymát. babérlevelet és 2 liter ví...

Elkészítési idő: 5 ora
Nehézség: Közepes
share
Avatar Vadas mártás recept
Vadas mártás recept

A húsokat egy nagy lábasba teszem és a megtisztitott sárgarépát, fehérrépát, felszeletelt vöröshagymát , babérlevelet, egészborsot és ízlés szerint sót rárakom a húsra, majd ráöntö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Salsa
Salsa

Az összes hozzávalót késes aprítógépbe tesszük és durvára aprítjuk

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk