menu

Családireceptkönyv.hu

Petrezselyem szósz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100 g édes – savanykás alma,
50 – 70 g zöldpetrezselyem,
2 evőkanál olaj,
1/2 kiskanál só,
3 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál víz.

Elkészítés:


Készítsünk egy szószt amely nagyon finom, aromás és bármilyen hús, hal vagy zöldség mellé felszolgálhatjuk és csak néhány hozzávalóra van szükségünk az elkészítéséhez.
Tisztítsuk meg az almát, távolítsuk el a
magházat is és szeleteljük fel, majd tegyük egy tálba a megtisztított fokhagymával együtt. Öntsük hozzá az olajat és a vizet, majd adjuk hozzá a sót, keverjük össze alaposan, és pépesítsük. Adjuk hozzá a felaprított zöldpetrezselymet. Jó étvágyat!

Petrezselyem szósz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Gombás szósz tésztához
Gombás szósz tésztához

A hagymát nagyon apróra felkockázzuk vagy lereszeljük, és egy kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a felaprított gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk bazsalikommal. Ami...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Klaudia
Mártogatós
Mártogatós

Csak össze kell keverni

Elkészítési idő: 5 p
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
chutney,csatni
chutney,csatni

http://gizi-receptjei.blogspot.com/2010/11/lilahagyma-lekvar.html

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Csokimáz
Csokimáz

A hozzávalókat összefőzzük és ha kicsit hűlt, a sütikre kenhetjük.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk