5 dl kokusztej
2db tojas
3 ek eritrit
1 kikapart vaniliarud
icipici so
A kokusztejet elkezdem felforrositani, Amikor meg csak langyos, kiveszek belole 2dl-t es elkeverem benne az
eritritet, a vaniliat, a sot es a 2 tojassargajat.
Ezt visszaontom az addigra mar forro kokusztejbe es lassu tuzon folyamatosan kevergetve besuritem. Itt ovatosnak
kell lenni, ha tulfozzuk, kicsapodik a tojassargaja es kokusztejben fott tojas hatasu es izu lesz.
A 2 tojasfeherjet kemeny habba vertem. A kesz habot a mikrohullamu suto tanyerjara kanalazom es az osergi
mikormban kb 1,5 perc alatt megfozom. Ujabb mikrokban szerintem kevesebb ido alatt is elkeszul.
A megfott tojashabot a besuritettt kokusztejre halmozom. Hagyom kihulni, majd hutoben tovabb hutom, mert hidegen szeretem.
A 2 dl tejet felmelegítjük. Ízesítjük sóval, borssal, majd a lisztet és a reszelt sajtot is hozzáadjuk. Alacsony lángon sűrű keverés mellett szósszá főzzük.
Elkészítési idő: 15 percösszefőzni :)
Elkészítési idő:A paprikákat megmostam, szárazra töröltem, majd gumikesztyűt húzva a csiliknek eltávolítottam a szárrészét, és felvágva eltávolítottam a magokat. A kápia paprikát – kics...
Elkészítési idő: