5 dl kokusztej
2db tojas
3 ek eritrit
1 kikapart vaniliarud
icipici so
A kokusztejet elkezdem felforrositani, Amikor meg csak langyos, kiveszek belole 2dl-t es elkeverem benne az
eritritet, a vaniliat, a sot es a 2 tojassargajat.
Ezt visszaontom az addigra mar forro kokusztejbe es lassu tuzon folyamatosan kevergetve besuritem. Itt ovatosnak
kell lenni, ha tulfozzuk, kicsapodik a tojassargaja es kokusztejben fott tojas hatasu es izu lesz.
A 2 tojasfeherjet kemeny habba vertem. A kesz habot a mikrohullamu suto tanyerjara kanalazom es az osergi
mikormban kb 1,5 perc alatt megfozom. Ujabb mikrokban szerintem kevesebb ido alatt is elkeszul.
A megfott tojashabot a besuritettt kokusztejre halmozom. Hagyom kihulni, majd hutoben tovabb hutom, mert hidegen szeretem.
A birsalmákat megmossuk, meghámozzuk, majd szeletekre vágjuk. Meglocsoljuk citromlével, majd egy lábasban feltesszük annyi vízben főni, hogy ellepje. Hozzáadjuk a cukrot, a szegfűs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát vágd nagyon apróra, és pirítsd meg egy kevés olajon. Ezután öntsd rá a szintén nagyon apróra vágott gombát, és fűszerezd meg. Amikor a levét elfőtte - ez akár 20 perc is...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A meggyet megmossuk, lecsepegtetjük, kimagozzuk. 2. Lábasba tesszük, annyi vizet öntünk rá, amennyi éppen ellepi. 3. Hozzáadjuk a sót, fahéjat, cukrot és citromlevet, feltessz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű