2 db tojás
•3 evőkanál liszt
•1 közepes burgonya
•1 csirkemell filé
•só bors
•olaj a sütéshez
A filéket szeleteljük. sózzuk és állni hagyjuk. A lisztet a tojással sóval borssal simára keverjük. A burgonyát kis lyukú reszelőn lereszeljük és a tojásos masszához keverjük. A filéket lisztbe forgatjuk, majd a krumplis masszába hempergetjük, és forró olajban szép piros ropogósra sütjük. Rizzsel, vagy zöldkörettel tálaljuk.
Mártás: elkeverjük a sajtkrémet tejszínnel, tejföllel, mustárral és a zúzott fokhagymával, majd félretesszük. A húst, a sonkát és a cukkinit vékony csíkokra vágjuk. A felhevített...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű1. Csirkemellet vágj fel kb 3x3 cm-es négyzetekre. 2. Bacont 2x2 cm-esre, majd apró vörös hagymákat négyfelé. 3. Húzd őket nyársra csirkemell, bacon, hagyma, csirkemell, b...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA combokat kicsontozom és pár metszéssel „megnyitom” a húst, hogy nagyjából mindenhol egyforma vastagságú szeletet kapjak. Megszórom mindkét oldalát a gyros fűszerkeverékkel, megl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlkészités . A csirkeszárnyakat megtisztitjuk ,a forgóknál elvágjuk a szárnyvégeket levágjuk.. A húst sózzuk ,alaposan befüszerezzük és 20-30 percre a hütőba tesszük A kukorica...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: Közepes