2 db tojás
•3 evőkanál liszt
•1 közepes burgonya
•1 csirkemell filé
•só bors
•olaj a sütéshez
A filéket szeleteljük. sózzuk és állni hagyjuk. A lisztet a tojással sóval borssal simára keverjük. A burgonyát kis lyukú reszelőn lereszeljük és a tojásos masszához keverjük. A filéket lisztbe forgatjuk, majd a krumplis masszába hempergetjük, és forró olajban szép piros ropogósra sütjük. Rizzsel, vagy zöldkörettel tálaljuk.
A csirkecombról a bőrt lehúzzuk. A joghurtos mártást és a corn flakes-t előkészítjük: a fokhagymát a joghurtba keverjük, a pelyhet összetörjük. A besózott combokat előbb a mártásb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűVágjuk ketté a csirkemellet, majd mindkét felet vágjuk 3 vékony szeletre. Nem szükséges kiklopfolni. Sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon serpenyőben pár perc alatt pirítsuk oda a húss...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítése A csirkecombokat alaposan sózzuk-borsozzuk meg. Egy mély edénybe kevés olajon pirítsuk körbe a combokat. Ha ezzel megvagyunk egy tálra tegyük át. A nem túl finomra v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű