•20 dkg gomba
•3 evőkanál olaj
•2 db vöröshagyma
•15 dkg paradicsom
•1 teáskanál fűszerpaprika
•10 dkg zöldborsó
•só, dkg bors
•25 dkg zöldpaprika
•5 dkg füstöltszalonna
•80 dkg sertéskaraj
•25 dkg szárnyasmáj
A szalonnát kockára vágjuk, kevés olajba megpirítjuk, a pörcöt félretesszük.A karajt ebbe a zsírba lepirítjuk, félretesszük, melegentartjuk. A vöröshagymát ebbe a zsírba megpároljuk, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot , paprikát, gombát és a szárnyasmájat. A borsót külön megfőzzük , és azt is hozzáadjuk a raguhoz . Megszórjuk petrezselyemmel. A húst tálra helyezzük, raguval leöntjük, és párolt rizzsel tálaljuk.
Bélszínnel is készíthetjük.
Előkészülünk: felvágjuk apróra a hagymát, paprikát, paradicsomot, felkockázzuk a húst, a krumplit, a répát és nagyobb darabokba vágjuk a fehérrépát. Kókuszolajon üvegesre párol...
Elkészítési idő: bő 1 óraA karajszeleteket kiklopfoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A panírozáshoz előkészítjük a lisztet, a tojást,zsemlemorzsát a kukoricapelyhet , Ez utóbbit aprítjuk ( lehet...
Elkészítési idő: 20A hagymákat felaprítjuk, zsiradékon megdinszteljük, közben sózzuk. A húst kockákra vágjuk, rátesszük a hagymára, fehéredésig pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen el...
Elkészítési idő: