•20 dkg gomba
•3 evőkanál olaj
•2 db vöröshagyma
•15 dkg paradicsom
•1 teáskanál fűszerpaprika
•10 dkg zöldborsó
•só, dkg bors
•25 dkg zöldpaprika
•5 dkg füstöltszalonna
•80 dkg sertéskaraj
•25 dkg szárnyasmáj
A szalonnát kockára vágjuk, kevés olajba megpirítjuk, a pörcöt félretesszük.A karajt ebbe a zsírba lepirítjuk, félretesszük, melegentartjuk. A vöröshagymát ebbe a zsírba megpároljuk, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot , paprikát, gombát és a szárnyasmájat. A borsót külön megfőzzük , és azt is hozzáadjuk a raguhoz . Megszórjuk petrezselyemmel. A húst tálra helyezzük, raguval leöntjük, és párolt rizzsel tálaljuk.
Bélszínnel is készíthetjük.
Előkészítés: A fokhagymát apróra vágjuk, vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Rászórjuk az apróra vágott, vagy átnyomott fokhagymát...
Elkészítési idő:A húst bepácoljuk és egy napig hagyjuk benne. A sörbe keverjük a sót, a borsot, a felaprított hagymát és a rozmaringot, majd a húsra öntjük és hűtőbe tesszük. Ha a húst nem fedi te...
Elkészítési idő: 1 óra