Hozzávalók:
1 kg burgonya
80 dkg sertéstarja, vagy karaj
5 dkg vaj
10 dkg füstölt szalonna
5 gerezd fokhagyma
só
bors
majoranna
köménymag
hagyma
A tarját ujjnyi szeletekre vágom, a fokhagymával, sóval, borssal, majorannával és köménymaggal fűszerezem. Éjszakára hűtőbe teszem pihenni. Másnap kevés olajon mindkét oldalát elősütöm.
A burgonyát meghámozom, felkockázom, tepsibe teszem, rá a felvagdalt szalonnát. Megsózom, és alufólia alatt kb. fél óráig sütöm.
Rárétegezem az elősütött tarjaszeleteket hagymával. Megint letakarom, és készre sütöm.
A hússzeleteket sóztam, borsoztam, rizslisztbe forgattam majd kevés olajon mindkét oldalukat gyorsan kisütöttem. A vöröshagymát, fokhagymát megpucoltam, előbbit fél karikákra, utób...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: Közepesegelőször is a a burgonyát egy nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és hagyjuk fél órát pihenni. Majd ha letelt az idő, nyomkodjuk ki a reszelt burgonyából a felesleges vizet, és majd...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesElkészítés: A tüdőt és a szívet egészben, sós vízben felteszem főni. A főzőlébe beleteszem az egész hagymát, egy teatojásba rakom a babérlevelet és az egész borsot, a citro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megdinszteljük az olajon, rárakjuk a felkockázott húst. Fehéredésig pirítjuk, közben kevergetjük, majd megszórjuk pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk. Felöntjük kevés vízz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű