50dkg karaj
30dkg velő
1 fej vöröshagyma
2evőkanálolaj
1/2csokor petrezselyem
só, bors,
1 mokkáskanál fűszerpaprika
A karajt felszeleteljük, sózzuk, és lisztbe forgatva kevés olajon megsütjük. A húst kivesszük, félretesszük melegentartjuk. Ebbe az olajba megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, a tűzről félrehúzzuk és hozzáadjuk a fűszerpaprikát. A velőt megtisztítjuk, (a hártyát eltávolítjuk) 2-3 darabra vágjuk, és a lepirított hagymára öntjük. Pár perc alatt megpirítjuk a velőt, sózzuk borsozzuk, rizzsel tálaljuk. A velőt ráhalmozzuk a megsült karajra, végül megszórjuk petrezselyemzöldel.
A megmosott/megtisztított karajt kb. 1 cm vastag szeletekre szeleteljük, majd enyhén kiklopfoljuk. (Ha valaki vékonyabban szereti a húst, lehet vékonyra kiverni.) A szeletek szélei...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel, és kevés vajon elősütjük. A vöröshagymát vajon megdinszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsok mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel és hűtőbe tesszük fél órára. A krumplit megpucoljuk és egy kiolajozott tepsi aljára szeleteljük, megsózzuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát kockára vágjuk, kevés olajban megdinszteljük, rátesszük a kis kockára vágott csirkemájat, majd a darabokra vágott gombát, tovább dinszteljük, a végén sózzuk, borsozzuk, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes