50dkg karaj
30dkg velő
1 fej vöröshagyma
2evőkanálolaj
1/2csokor petrezselyem
só, bors,
1 mokkáskanál fűszerpaprika
A karajt felszeleteljük, sózzuk, és lisztbe forgatva kevés olajon megsütjük. A húst kivesszük, félretesszük melegentartjuk. Ebbe az olajba megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, a tűzről félrehúzzuk és hozzáadjuk a fűszerpaprikát. A velőt megtisztítjuk, (a hártyát eltávolítjuk) 2-3 darabra vágjuk, és a lepirított hagymára öntjük. Pár perc alatt megpirítjuk a velőt, sózzuk borsozzuk, rizzsel tálaljuk. A velőt ráhalmozzuk a megsült karajra, végül megszórjuk petrezselyemzöldel.
A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott beconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...
Elkészítési idő:A párizsit közepesen vékony szeletekre vágjuk. Egy tálba tesszük a lisztet, egy másikba a tojásokat, egy harmadikba a zsemlemorzsát. Szokott módon panírozzuk be, zsemlemorzsa...
Elkészítési idő: 1 óraA zsemléket beáztatjuk. A sertéscombot a kinyomkodott zsemlékkel össze keverjük, Hozzáadunk két tojást, fűszerezzük pirospaprikával, sóval, őrölt borssal és köménnyel, összezúzott...
Elkészítési idő: 60 perc