50dkg karaj
30dkg velő
1 fej vöröshagyma
2evőkanálolaj
1/2csokor petrezselyem
só, bors,
1 mokkáskanál fűszerpaprika
A karajt felszeleteljük, sózzuk, és lisztbe forgatva kevés olajon megsütjük. A húst kivesszük, félretesszük melegentartjuk. Ebbe az olajba megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, a tűzről félrehúzzuk és hozzáadjuk a fűszerpaprikát. A velőt megtisztítjuk, (a hártyát eltávolítjuk) 2-3 darabra vágjuk, és a lepirított hagymára öntjük. Pár perc alatt megpirítjuk a velőt, sózzuk borsozzuk, rizzsel tálaljuk. A velőt ráhalmozzuk a megsült karajra, végül megszórjuk petrezselyemzöldel.
1. A szalonnát apró kockára vágjuk, majd kiolvasztjuk a sertészsíron. Amikor kapott egy kis színt, kiszedjük a zsírból. 2. A hússzeleteket széleit bevagdossuk, enyhén kiklopfolj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA comb bőrös felét középről indulva egy éles késsel óvatosan, kb. fél centiméterenként beirdaljuk. Ezután bedörzsöljük olajjal, gazdagon sózzuk és belemasszírozzuk, majd egy vékony...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajon megdinszteltem a zöldhagymát és az apróra vágott sonkát. A tojásokat finomra lereszeltem, elkevertem a hagymás sonkával, a zöldfűszerekkel, a tojássárgájával, sóztam borsoz...
Elkészítési idő: 180 perc Nehézség: KönnyűAmennyiben friss lecsóval készítjük,úgy elsőnek a szokott módon lecsót készítünk a paprikából,paradicsomból,hagymából. A húst kiklopfolom,sózom-borsozom. Egy nagyobb méretű tep...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű