tonhal
petrezselyem
fokhagyma
újhagyma
koriánder
1 tojás+1 fehérje
light majonéz
zsemlemorzsa
só, bors
hot sauce
sajt tölteléknek
A sajt és zsemlemorzsa kivételével egy tálban keverj mindent össze. Formálj kis korongokat, kettő közé rakj egy sajtdarabot töltelékként. Forgasd zsemlemorzsába, majd olajozott tepsiben süsd a korongok mindkét felét aranybarnára., kb 10 percet.
A lisztben elkeverem a sót, majd az összetört túróhoz adom a vajjal együtt. Gyors mozdulatokkal tésztává gyúrom, majd enyhén lisztezett munkafelületen kb 1 cm vastagságúra nyújtom...
Elkészítési idő:Az élesztőt egy pici cukorral, egy kis tejben felfuttatjuk. A liszthez hozzáadjuk a zsiradékot, a sót, a tojást, a kefirt, és a felfuttatott élesztőt. Jól összegyúrjuk, majd félr...
Elkészítési idő:1. A burgonyát héjastul puhára főzöm a sós vízben, majd hidegvízzel átmosom, lehúzom a héjját és áttöröm. Félreteszem és hagyom teljesen hidegre kihűlni. 2. Csak akkor kezdek a té...
Elkészítési idő: 2 óraAz élesztőt keverjük el a langyos, porcukros tejben, a tetejére szórjunk egy evőkanál lisztet és 10 perc alatt futtassuk fel.A lisztet szitáljuk egy tálba, keverjük el benne a sót,...
Elkészítési idő: