menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött tonhal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


tonhal
petrezselyem
fokhagyma
újhagyma
koriánder
1 tojás+1 fehérje
light majonéz
zsemlemorzsa
só, bors
hot sauce
sajt tölteléknek

Elkészítés:


A sajt és zsemlemorzsa kivételével egy tálban keverj mindent össze. Formálj kis korongokat, kettő közé rakj egy sajtdarabot töltelékként. Forgasd zsemlemorzsába, majd olajozott tepsiben süsd a korongok mindkét felét aranybarnára., kb 10 percet.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Borzas pogácsa
Borzas pogácsa

A tészta hozzávalóit: lisztet, puha margarint, tojást, tejfölt, sót és a reszelt sajtot összegyúrjuk. Kinyújtjuk fél cm vastagra, és kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Sütőleme...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Ropogós sós kréker (Gálos Bori)
Ropogós sós kréker (Gálos Bori)

A lisztet, tojássárgákat, margarint, tejfölt, sót, borsot kemény tésztává összegyúrjuk. A tésztát elfelezzük, és lisztezett deszkán nagyon vékonyra nyújtjuk. A tésztát egészben, s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gertrúd
Sajtos rúd
Sajtos rúd

A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, a sajt felét a tésztába tesszük, majd a sóval és a tejföllel jól összedolgozzuk. A tésztát kinyújtjuk kb. 3-4 mm vastagra, megkenjük tojássárg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Túrós pogi
Túrós pogi

Az összetevőket alaposan összegyúrjuk, majd letakarjuk a tésztát, és 20 percig hűtőben pihentetjük. Nyújtsuk ki a tésztát vékonyra, az egyik felét nagyon vékonyan, alaposan kenj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk