tonhal
petrezselyem
fokhagyma
újhagyma
koriánder
1 tojás+1 fehérje
light majonéz
zsemlemorzsa
só, bors
hot sauce
sajt tölteléknek
A sajt és zsemlemorzsa kivételével egy tálban keverj mindent össze. Formálj kis korongokat, kettő közé rakj egy sajtdarabot töltelékként. Forgasd zsemlemorzsába, majd olajozott tepsiben süsd a korongok mindkét felét aranybarnára., kb 10 percet.
A tészta hozzávalóit: lisztet, puha margarint, tojást, tejfölt, sót és a reszelt sajtot összegyúrjuk. Kinyújtjuk fél cm vastagra, és kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Sütőleme...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA lisztet, tojássárgákat, margarint, tejfölt, sót, borsot kemény tésztává összegyúrjuk. A tésztát elfelezzük, és lisztezett deszkán nagyon vékonyra nyújtjuk. A tésztát egészben, s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, a sajt felét a tésztába tesszük, majd a sóval és a tejföllel jól összedolgozzuk. A tésztát kinyújtjuk kb. 3-4 mm vastagra, megkenjük tojássárg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összetevőket alaposan összegyúrjuk, majd letakarjuk a tésztát, és 20 percig hűtőben pihentetjük. Nyújtsuk ki a tésztát vékonyra, az egyik felét nagyon vékonyan, alaposan kenj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű