1
2
A tojásokat szétválasztom, a fehérjéket kemén habbá verem. A sárgájákat a cukorral habosra keverem habverővel, hozzáadom a vaniliás cukrot, a megolvasztott vajat, a lisztet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyárinál finomabb, szebb - és sokkal küzdelmesebb. Az öntudatos karácsonyfadíszítő egy percet sem habozik, ha döntenie kell, hogy boltban kapható, vagy saját készítésű hab...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA pudingot a 3 dl tejjel, 4 ek. cukorral összefőzzük, majd kihűtjük. Az őzgerincformát folpack-kal kibéleljük, hagyjunk rá jól, hogy majd a végén be tudjuk takarni a kész sütemény...
Elkészítési idő: 0.5 óra Nehézség: NehézA hozzávalókat jól összekeverem. Zsírpapírral bélelt tepsire teszem kis halmokban, majd egy kicsit lelapítom, hogy kerek kis keksz formája legyen. 200 fokon alul felül sütésre á...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű