40 dkg gépsonka (kb 20 szelet, szögletes )
100 g tömlős krémsajt (sonkás)
4 db tojás
1 kk mustár (ízlés szerint)
1 ek margarin (ha nem elég krémes a massza)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
Megfőzzük a tojásokat. Ha megfőtt, hideg vízre tesszük, hogy lehűljön.
A tojásokat, a tömlős sajtot, a mustárt, összetörjük, összekeverjük.
Ha nem elég krémes, akkor egy kis margarint is adunk hozzá.
Sózzuk, borsozzuk, majd beletöltjük a sonkákba.
Mixam ouale cu sarea, adaugam smantana, sunca, ardeiul kapia, maslinele taiate si ele bucatele, faina amestecata cu praful de copt, piperul, condimentele (eu am pus ierburi de Prov...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A káposztát külső héjától, torzsájától megfosztjuk, negyedekre vágjuk és káposztagyalun vékony szeletekre vágjuk. (Ha nincs, az uborkagyalu is megteszi.) 2 Az uborkát, jól meg...
Elkészítési idő: 60 perc + 5 - 6 Nehézség: KönnyűEgy darab füstölt szívsonkát bőrével együtt annyi vízbe teszek, amennyi éppen ellepi, adok hozzá egy nagy hagymát, 1 evőkanál koriander magot, 4 babérlevelet és 1 teáskanál szemes...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű