Vacsoránk:
A sertėskarajt szeleteltem, enyhėn klopfoltam, megszórtam só, bors. Majd lisztbe forgattam ės kevės zsiradėkon hirtelen átsütöttem.
A vissza maradt zsiradėkon megdinszteltem egy fej kockára vágott hagymát, megszórtam kis paprikával,tettem bele kis paradicsom ės paprika krėmet, vissza raktam a húst felengettem vízzel, hogy ellepje. Mikor fėl puhára főtt bele tettem a szeletelt gombát ės kėszre főztem. Vėgėn behabartam. / kis pohár tejfölt kikevertem kėt kanál lisztel. /
Tėsztával tálaltam.
A karajt egy kicsit kiklopfolom sózom és borsozom. Közepes lángon kevés olajban megsütöm a húsokat, és kiszedem egy tányérra. A megmaradt zsiradékba megdinszteljük a hagymát, f...
Elkészítési idő: 2-óraA hurkát a mélyhűtőből kivéve egy órát hagyom kiolvadni. Majd hideg vízzel leöblítem, és megszurkálom tűvel. Tepsire rakom, majd az előmelegített sütőbe teszem, 150 fokon kb fél ór...
Elkészítési idő: 1,5 óraA cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: kb 1óra