50 dkg gnocchi
10 dkg szeletelt bacon
3 dkg vaj
4 szál újhagyma
2 dl főzőtejszín
1 ek liszt
1 csokor snidling
Egy nagy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, és azon a felkockázott bacont megsütjük. Közben felteszünk vizet a gnocchinak, és megfőzzük.
Amikor már engedett egy kis zsírt, rádobjuk a felkarikázott újhagymát, és együtt sütjük vele.
Ha már szépen megdinsztelődött a hagyma, ráöntjük a tejszínt és a felaprózott snidlinget.
Majd hozzáadjuk az evőkanál lisztet is.
Amint besűrűsödött a szósz, beleforgatjuk a megfőtt gnocchit, és azonnal tálaljuk.
Sót azért nem teszek bele, mert a bacon eleve sós. De természetesen mindenki saját ízlése szerint sózhatja.
A tésztát megfőzzük. A csirkemellet megpároljuk, majd összeturmixoljuk a tojással és a natúr joghurttal. Ezt ízlés szerint fűszerezzük, továbbá, ha a diéta engedi, mehet bele egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzöm, leöblítem, és az olvasztott vajon megforgatom. Egy kisebb tepsit kikenek a vajjal, és meghintem a zsemlemorzsával, majd a főtt tészta egyharmad részé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.) A búzadarát az olajon állandó kavargatás mellett aranybarnára pirítjuk nagyon alacsony lángon dolgozunk végig. 2.) Lobogó sós vizzel apránként felengedjük. (Közben kever...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű