30-40 dkg tészta (nálam cöpfli)
20 dkg mascarpone
1 citrom reszelt héja és leve
2 kicsi natúr tonhalkonzerv (tonhal törzs és ne aprított, ha lehet)
snidling
só
bors
A tésztát megfőzzük, leszűrjük.
A forró tésztához hozzákeverjük a mascarpone-t, a citromhéját belereszeljük, és a citromot belefacsarjuk, hozzákeverjük a leszűrt tonhaldarabokat
Megszórjuk borssal és snidlinggel.
1. A tojás sárgáját a vajjal és a cukorral babosra keverem, a fehérjét kemény habbá verem. 2. A tojássárgájás masszához hozzá adom a beáztatott aszalt gyümölcsöket, a lisztet, a t...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA káposztát megtisztítom,a torzsáját kivágom,lereszelem káposzta reszelőn.Besózóm majd kb.fél óra múlva a felesleges vizet kinyomkodom,és lábosba rakom olajat öntök rá ,nagyon jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gondosan megtisztított spenótot tegyük tűzálló tálba. Lefedve toljuk a 190 fokos sütőbe, és kissé fonnyasszuk meg néhány perc alatt. Azután szedjük ki a leveleket a tálból, kony...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőszöris elkészítjük a házi cajun fűszerkeveréket. Ehhez az egész fűszereket (római kömény, szegfűbors, feketebors, kardamom) lepirítjuk egy forró, száraz serpenyőben. Amikor a ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű