30-40 dkg tészta (nálam cöpfli)
20 dkg mascarpone
1 citrom reszelt héja és leve
2 kicsi natúr tonhalkonzerv (tonhal törzs és ne aprított, ha lehet)
snidling
só
bors
A tésztát megfőzzük, leszűrjük.
A forró tésztához hozzákeverjük a mascarpone-t, a citromhéját belereszeljük, és a citromot belefacsarjuk, hozzákeverjük a leszűrt tonhaldarabokat
Megszórjuk borssal és snidlinggel.
Egy zárható tetejű dobozba 2 dl vizet öntünk és feloldjuk benne az élesztőt, beleszórunk 4-5 kanál lisztet, jól összekeverjük. Lezárjuk az edényt és hűtőszekrénybe tesszük legaláb...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEgy kevés olajon megpirítjuk a felszeletelt bacont és a megpucolt, apróra felaprított fokhagymát. A tésztát a csomagoláson megadott utasítás szerint sós vízben kifőzzük. Közben a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPIZZA TÉSZTA(vékony)...Hozzávalók..fél kg liszt,ízlés szerint só,1 dl víz.1,5 dl tej,pici cukor,kevés élesztő.a vizet,tejet kevés cukorral meg langyósíttóm,bele morzsolom az éleszt...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a cukorral és a tejjel. Csomómentesre keverjük a sütőporral elkevert liszttel és hozzáadjuk a tojásfehérjék felvert habját, a végé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű