50 dkg spagetti tészta
10 dkg füstölt lazac
37 dkg krémsajt (natúr philadelphia)
12.5 dkg krémsajt (lazacos-kapros philadelphia)
1 közepes db brokkoli (nálam tisztítva 40,3 dkg)
fehérbors ízlés szerint
só ízlés szerint
1 késhegynyi szódabikarbóna
10 dkg parmezán sajt (vagy trappista sajt)
A spagettit megfőzzük sós, lobogó vízben.
Közben a brokkolit megtisztítjuk, rózsáira szedjük. És szódabikarbónás, sós vízben megfőzzük. Kb. 15 perc.
A füstölt lazacot apróra vágjuk.
Egy nagy lábosba beletesszük a sajtkrémeket. Hozzáadjuk a aprított füstölt lazacot. Meghintjük fehérborssal. A sózással vigyázzunk, mert a lazac is és a sajtkrém is tartalmaz sót. Összerottyantjuk, és lehúzzuk a tűzről.
A kifőtt spagettit leszűrjük, és belekeverjük a lazacos sajtkrémbe, majd a leszűrt brokkolit is beleforgatjuk.
Melegen tálaljuk reszelt parmezánnal megszórva, ezt a csoda finom ételt.
A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát felaprítjuk, kevés olajban megdinszteljük, hozzáadjuk a lecsöpögtetett gombát és pár percig pirítjuk. Majd felöntjük a főzőtejszínnel és h...
Elkészítési idő:A tésztát sós vízben megfőzzük. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst és addig pirítjuk, amíg kifehéredik. A paradicsomszószt hozzáadjuk, önt...
Elkészítési idő:Megpirítjuk a bacont. A sárgarépát és az angolzellert megtisztítjuk, karikákra vágjuk, és a bacon zsírjában 3-4 percig pirítjuk. Újabb 2 perc párolás után a zöldséges alapra dobjuk...
Elkészítési idő: 3 óra