25 dkg tarka paszuly, 50 dkg füstölt disznóhús, 1 fej saláta vagy madársaláta, 5 dkg zsír, 5 dkg liszt, 1 dl tejföl, só, zöld kapor, pirospaprika
Elkészítése: Az előző este beáztatott paszulyt a füstölt hússal puhára főzzük.Közben a madársalátát vagy fejes salátát felvagdaljuk, megsózzuk, többször kicsavarjuk, és a vagdalt zöld kaporral együtt a levesbe tesszük.Pirospaprikás gyenge rántást készítünk, savanyú tejföllel ízesítjük. A levesbe keverve egyszer meglobbantjuk és tálaljuk.
Elkészítés: Lépés 1 Vágjuk le a spárga végeit, hámozzuk le a fás részeket. Vágjuk le a tetejüket is, ezeket tegyük félre. Vágjuk a többi részt kisebb darabokra. Vágjuk apróra a h...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A fafülgombát 10 percig langyos vízben áztatjuk, majd apróra daraboljuk. A húst, a bambuszrügyet, sárgarépát szintén apróra vágjuk. 2. A lábasba beleöntjük a vizet, vagy az ala...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA beáztatott, kicsavart, összemorzsolt zsemlét hozzáadjuk a darált húshoz és jól összegyúrjuk sóval, törött borssal és a tojásokkal. Apró gombócokat formálunk belőle. Az...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűAz apró kockára vágott bébicukkiniket sós vízben megfőzöm,levéből kiszedem,mixerelem,visszaöntöm,belenyomok egy krémsajtot,fűszerezem: só,ha még kell,bors,zöldpetrezselyem,delikát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű