1,5 dl zsiradék,2 nagy kanál liszt,1 l paradicsomlé,1 teáskanál bazsalikom,1 kisebb fej hagyma,4 szál zellerlevél,só,cukor,
a zsiradékból és a lisztből világos rántást készítek,bele teszem a fűszereket,a hagymát és a zeller zöldet,fel öntjük paradicsomlével és vizel,mikkor fel fő bele teszek rizst vagy levestésztát,készre főzöm
A karajcsontot 2-2,5 l hideg, sós vízben felteszünk főni. Fedjük le. Mérsékelt tűzön, épphogy csak gyöngyözve főzzük 2 órán keresztül. Közben egy szűrőkanál segítségével mindig sze...
Elkészítési idő: 150 perc Nehézség: KönnyűOlajon megdinszteljük a vöröshagymát, rászórjuk a pirospaprikát, majd a lisztet. Felöntjük paradicsomlével és még kb, fél liter vízzel. Beleszórjuk a sót, a borsot, az erőleves-koc...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA megolvasztott zsíron puhára dinszteljük a kockára vágott sonkát majd a hagymát, óvatosan, hogy ne barnuljon meg. - Rádobjuk a megtisztított, kis kockákra vágott krumplit, fe...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA hagymát megpirítom az olajon Hozzáadom a megtisztított és felaprózott zöldséeket. Felöntöm annnyi vízzel, hogy ellepje. Fűszerezem Főzöm Botmixerrel aprítom
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű