Családireceptkönyv.hu

Galántai bundás hús


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 szelet karaj (lehet csirke- vagy pulykamellfilé),liszt,5 db tojás,só,bors,mustár,piros arany,zuzott fokhagyma,petrezselyem zöld,olaj,

Elkészítés:


A 8 szelet húst kiklopfoljuk, majd lisztbe forgatjuk, ezután a bunda hozzávalóiból kevert fűszeres tojásba mártjuk.Kevés olajban kisütjük.

Galántai bundás hús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
Székely töltelékes káposzta
Székely töltelékes káposzta

A sertéslapockát ledaráljuk a szalonnával. Ha nincs darálónk, akkor válasszuk a boltban a legmagasabb zsírtartalmú darált húst. A hagymát apró kockákra vágjuk, és kevés olajon meg...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
Szűz - Rablóhús - OK
Szűz - Rablóhús - OK

1. Kihegyezett hurkapálcikára egymás után fűzzünk fel szalonnaszeleteket, mustárral megkent sertésérméket, hagymaleveleket, lángolt kolbászkarikákat, gombafejeket. 2. Sózzuk, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
Bakonyi sertésszelet
Bakonyi sertésszelet

A húst kicsontozzuk, ujjnyi szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, besózzuk, és hűtőbe tesszük. A vöröshagymát és a bacont kockára vágjuk, és a zsiradékon megpirítjuk. Beletesszük a f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Erdélyi töltött káposzta
Erdélyi töltött káposzta

A töltelékhez való anyagokból masszát készítünk. A savanyú káposztákat szükség szerint kimossuk egyszer, ha nagyon savanyú, kétszer. A töltelékanyagot a savanyúkáposzta-levelekbe t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk