8 szelet karaj (lehet csirke- vagy pulykamellfilé),liszt,5 db tojás,só,bors,mustár,piros arany,zuzott fokhagyma,petrezselyem zöld,olaj,
A 8 szelet húst kiklopfoljuk, majd lisztbe forgatjuk, ezután a bunda hozzávalóiból kevert fűszeres tojásba mártjuk.Kevés olajban kisütjük.
1. A megtisztított sertéscombot hosszúkás, vékony csíkokra vágjuk, majd ugyanígy a szalonnát, a paprikát és a vöröshagymát. 2. A húst sózzuk, borsozzuk. 3. Egy serpenyőben zs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt ketté vágjuk. Belsejét és a végeit levágjuk.Ha, kell kis talpat is vágjunk,elkerülve ezzel,hogy a csónakok felboruljanak Magyaros fűszerrel bedörzsöljük. Elkészítjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott beconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Add a darált húshoz a két egész tojást, a morzsát és a fűszereket. Keverd egységes masszává az egészet. 2. Bélelj ki egy alufóliával egy közepes méretű lapos tepsit. Simítsd...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes