menu

Családireceptkönyv.hu

Hentestokány


Írta:

Elk. idő: 50 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg lapocka csikókra vágva,20-25 dkg füstölt szalonna fel kockázva,1 fej hagyma apró kockára vágva,4-5 gerezd fokhagyma,30 dkg sonka,5 darab csemege uborka fel csikózva,1 db paradicsom,kevés piros paprika,őrölt bors,kömény,majoránna,

Elkészítés:


1 kg lapocka csikókra vágva,20-25 dkg füstölt szalonna fel kockázva,1 fej hagyma apró kockára vágva,4-5 gerezd fokhagyma,30 dkg sonka,5 darab csemege uborka fel csikózva,1 db paradicsom,kevés piros paprika,őrölt bors,kömény,majoránna,a szalonna kockákat ki sütőm.bele teszem a hagymát mikkor meg dinsztelödik hozzá teszem a húst,saját szaftjában sütőm ha muszáj csak akkor adok hozzá kevés vizet,bele teszem a fűszereket mikkel ősze keverem,mikkor a hús félig meg főt hozzá adom a paradicsomot a sonka és uborka csíkokat,és annyi vizet öntök alá hogy szaftosabb legyem készre főzöm,

Hentestokány

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Imre
Borsós tokány
Borsós tokány

Elkészítés 1. A tokányok alapja a szalonna, amit kockára vágva kisütünk. Minden, ami ezek után következik, változhat, kivéve ezt. 2. A kisült szalonnához adjuk a kockára vágott h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Csülök Pékné módra
Csülök Pékné módra

A vöröshagymát megpucoljuk és 4 felé vágjuk mindegyiket. A fokhagymát gerezdekre szedjük és szintén megpucoljuk. A fűszereket előkészítjük. A csülköt egy nagy fazékba tesszük, fel...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Andrea
Jägerpfanne
Jägerpfanne

Schritt 1 Die Spätzle in einen Topf mit ausreichend Salzwasser geben und nach Packungsanweisung 12 Minuten. Währenddessen die Champignons putzen, am unteren Strunk ein Stück entfe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Fokhagymás szaftos hús
Fokhagymás szaftos hús

A fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A tarját felszeleteljük, kicsit beirdaljuk, az inakat elvágjuk, és besózzuk. Pár percig állni hagyjuk. Ezután lisztben megforgatjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk