Sűlt szárnyas, vagy sovány sertéshús 0,50 kg, Alma 0,25 kg, Ecetes uborka 3 db, 10 %-os ecet ízlés szerint, étolaj ízlés szerint, joghurt ízlés szerint, majonéz ízlés szerint
A húst, almát, ecetes uborkát hosszúkás szeletekre vágjuk és kevés ecettel-, étolajjal megöntözzük.Fél óráig állni hagyjuk, majd a levét leöntjük. Összekeverjük 2 dl joghurttal hígított majonézzel. Idényzöldséggel díszítjük tálaláskor
A sajtokat egész apró (3-4 mm) kockára vágjuk. Az almát jól megmossuk, magházát kiemeljük. Ízlés szerint meghámozható. Én most nem tettem. A gyümölcshúst felkockázzuk. Egy tálká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban összekeverjük ecetet+ sót + borsot, folyamatosan keverve hozzáadjuk az olajat, köményt . Végül bele tesszük a céklát és az almát, alaposan összeforgatjuk, hogy mindenhol...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. A krumplit puhára, a tojásokat keményre főzzük, hagyjuk kihűlni. 2. Ha a krumpli és a tojások kihűltek, elektromos aprítóval összeaprítjuk (vagy sajtreszelőn lereszeljük)....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük. Ahogy a bevezetőben is említettem, ne főzzétek túl! Közben kevergessétek meg, majd alaposan szűrjétek le. Hagyjuk kihűlni. A mártáshoz ke...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű