Sűlt szárnyas, vagy sovány sertéshús 0,50 kg, Alma 0,25 kg, Ecetes uborka 3 db, 10 %-os ecet ízlés szerint, étolaj ízlés szerint, joghurt ízlés szerint, majonéz ízlés szerint
A húst, almát, ecetes uborkát hosszúkás szeletekre vágjuk és kevés ecettel-, étolajjal megöntözzük.Fél óráig állni hagyjuk, majd a levét leöntjük. Összekeverjük 2 dl joghurttal hígított majonézzel. Idényzöldséggel díszítjük tálaláskor
Sós vízben megfőzzük a karfiolt, majd bepanírozzuk:először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Ezután olajban megsütjük. Elkészítjük a salátát: Megf...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűDen Reis im Salzwasser wie gewohnt kochen. Die Hühnerbrust je nach Größe in mit Brühe und Salz gewürztem Wasser kochen, bis das Fleisch gar ist. Bei mir dauerte es ca. 15 Minuten....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lila hagymákat félbevágjuk, majd felszeleteljük. Egy tálkába rakjuk, és kissé besózzuk. (1tk só) A burgonyát héjában feltesszük főni sós vízbe. A zöldbabokat, ha még nincsenek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a kukoricát a majonézzel és a tejföllel! Sózzuk óvatosan és egy pici cukrot is adunk hozzá! Persze ízlés szeint variálhatóak a hozzávalók!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű