sertés máj,füstölt szalonna,liszt,majoránna,fokhagyma,
1 kg sertés májat tenyérnyi szeletekre vágok(5 mm vastag),középeb be vágom így nem megy össze,majoránnával meg szórom,közben füstölt szalonnát vékony szeletere vágok bőréig be vágom,egy serpenyőben ki sütöm félre teszem,a zsírhoz adok még 1 kanál zsírt a májat lisztbe jól meg forgatom és ki sütöm,mikkor meg fordítóm a májat zúzott fokhagymát teszek rá,1 kg krumplit(vagy csicsókát)kockára vágva sós vízben meg főzök,közben zsírban hagymát pirittók a meg főt tört krumplira ezt teszem,tálaláskor a májra locsolóm a zsíradékót amiben sült.
1. Sertéskarajt, csirkemellet, vagy pulykafilét felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, fokhagyma sóval ízesítjük, lisztben megforgatjuk és kissé bő zsírban hirtelen átsütjük. 2. Ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűaz oldalast a csontok mentén kétujjnyi csikokra daraboljuk - bedörzsöljük sóval ,borsal -forró zsiradékon hirtelen átsütjük a húsdarabokat -aláöntünk kevés vizet vagy bort -meg...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: Közepes1. Az egyik hagymát karikázd fel, s kevés zsíron (vagy olajon) pirítsd sárgára, adj hozzá egy fél kávéskanálnyi köménymagot, a káposztát, önts hozzá 3-4 dl vizet és párold puhára....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tarja szeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk Zsiradékon szép pirosra sütjük Magas hőfokon addig sütjük míg kérget kap -, A szeleteket tálba szedjük a visszamaradt z...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Könnyű