.1 db közepes zeller gumó,2 b alma,10 dkg ementáli sajt,1 dl tejszín,1 dl majonéz,2 marék dió,2 tk citromlé,só,bors ízlés szerint.
a zellert és az almát meg hámozzuk,gyufaszál vastagságúra vágjuk,meg ontözzűk a citromlével.a sajtót is hasonlóra vágjuk,a tejszínt,a majonézt,sót borsot,ősze keverjük,és hozzá adjuk a zellerhez,sajthoz és almához,a diót durvára törjük és és meg piritjtuk ezt is bele keverjük,és legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
A salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt a ma...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, és lobogó sós vízben roppanósra főzzük. A lecsepegtetett karfiolt egy tálba szedjük. Az olajból, citromléből és borsból marinádot készítünk. Legegysz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZunächst den Couscous nach Packungsanweisung zubereiten. Dann mit etwas Olivenöl und dem Tomatenmark und dem Sambal Olek vermischen. Basilikum und die Gewürze und evtl Zitronensaft...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Nudeln in Salzwasser bissfest garen, abgießen und mit kaltem Wasser abschrecken. Zur Seite stellen. Die Hähnchenbruststreifen mit Hickory-Rauchsalz würzen und in einer besch...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű