.1 db közepes zeller gumó,2 b alma,10 dkg ementáli sajt,1 dl tejszín,1 dl majonéz,2 marék dió,2 tk citromlé,só,bors ízlés szerint.
a zellert és az almát meg hámozzuk,gyufaszál vastagságúra vágjuk,meg ontözzűk a citromlével.a sajtót is hasonlóra vágjuk,a tejszínt,a majonézt,sót borsot,ősze keverjük,és hozzá adjuk a zellerhez,sajthoz és almához,a diót durvára törjük és és meg piritjtuk ezt is bele keverjük,és legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
Vizet forralunk a tésztafőzéshez, és a tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük, és hagyjuk kihűlni. A paprikát megmossuk, a húsát kis ko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDas Geflügel waschen, in Würfel schneiden und im heißen Kokosfett braten, bis die Würfel appetitlich goldbraun sind. Fleisch in eine Schüssel geben und mit Salz und Pfeffer würzen....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű