gyümölcskonzerv
babapiskóta
1 evőkanál zselatin
2 dl tejszín
1 nagy doboz gyümölcsjoghurt (1/2 liter)
A joghurtot elkeverjük a zselatinnal, felmelegítjük, de nem forraljuk, majd kihűtjük. Tetszés szerinti gyümölcsöt, konzervet, vagy befőttet darabolunk bele, ha lehet a joghurtnak megfelelőt.
2.A tejszínt kemény habbá verjük és a langyosra hűlt joghurthoz lazán hozzákeverjük. Őzgerincformát folpackkal kibélelünk, beleöntjük a joghurtos masszát, tetejét beborítjuk babapiskótával és hűtőben állni hagyjuk.
3.Ha jól megdermedt, kiborítjuk és szeleteljük.
A vajat a cukorral krémesre keverjük, majd egyenként hozzádolgozzuk a tojásokat. A lisztet elkeverjük a sütőporral, mogyoróval és csokoládéval, majd a vajas-tojásos masszához keve...
Elkészítési idő: sütés: 60 perc Nehézség: KönnyűAz összes alapanyagot tálba tesszük. Mindent alaposan elkeverünk. Kivajazott vagy kipapírozott tepsibe öntjük. 180 C-ra előmelegített sütőben 15-20 per...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTésztához A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Krémhez A krémhez a pudingot megfőzzük, és hagyjuk kihűlni. Ezután a pu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű