1 doboz májkrém
1 tojás
2 evőkanál zsemlemorzsa
apróra vágott petrezselyemzöld
kevés reszelt vöröshagyma
só
bors
A hozzávalókat összekeverjük. Vizes kézzel golyókat formálunk, és a forrásban lévő levesbe tesszük. Készre főzzük.
http://www.mindmegette.hu/hamis-majgomboc.recept/
A húst kockára vágom. Pörkölt alapot készítek. Forró zsírban az apróra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítom, oldjuk a pirospaprika gyönyörű színét, majd kevés víz hozzáöntéséve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst jól mossuk meg, ha kell többször is. Hideg vízbe tegyük fel főni, közepes lángra. Amíg felforr, tisztítsuk meg a zöldségeket. A hústól függ, hogy ezeket mennyire daraboljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA meghámozott, megmosott krumplit vágd nagy darabokra. A póréhagymát tisztítsd meg, és vágd nagyobb darabokra. Mindegyik krémleves szűrt húslevessel (alaplével) készül Felhev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit rózsáira szedjük és megmossuk. Beletesszük egy nagyobb edénybe, majd felengedjük kb 1 liter vízzel. Hozzátesszük a vajat, a leveskockát, a rozmaringot, a sót és végül a...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű