menu

Családireceptkönyv.hu

HAMIS MÁJGOMBÓC


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 doboz májkrém
1 tojás
2 evőkanál zsemlemorzsa
apróra vágott petrezselyemzöld
kevés reszelt vöröshagyma

bors

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverjük. Vizes kézzel golyókat formálunk, és a forrásban lévő levesbe tesszük. Készre főzzük.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://www.mindmegette.hu/hamis-majgomboc.recept/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Palóc leves
Palóc leves

A húst kockára vágom. Pörkölt alapot készítek. Forró zsírban az apróra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítom, oldjuk a pirospaprika gyönyörű színét, majd kevés víz hozzáöntéséve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Húsleves / finom húsleves titka
Húsleves / finom húsleves titka

A húst jól mossuk meg, ha kell többször is. Hideg vízbe tegyük fel főni, közepes lángra. Amíg felforr, tisztítsuk meg a zöldségeket. A hústól függ, hogy ezeket mennyire daraboljuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres
 Krémes krumplileves
Krémes krumplileves

A meghámozott, megmosott krumplit vágd nagy darabokra. A póréhagymát tisztítsd meg, és vágd nagyobb darabokra. Mindegyik krémleves szűrt húslevessel (alaplével) készül Felhev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Brokkolikrémleves
Brokkolikrémleves

A brokkolit rózsáira szedjük és megmossuk. Beletesszük egy nagyobb edénybe, majd felengedjük kb 1 liter vízzel. Hozzátesszük a vajat, a leveskockát, a rozmaringot, a sót és végül a...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk